Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nincs semmilyen komplexu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs semmilyen komplexusom 16 centivel?

Figyelt kérdés
2016. jan. 6. 15:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

ma 16:31

Nem voltak abban a kutatásban öregemberek

2016. jan. 6. 16:37
 12/24 anonim ***** válasza:
Tudom nem szerves része a kérdésnek de milyen lenne már ha nem bemondásra menne hanem mint a közvéleménykutatásnál vagy a kopogtatócéduláknál jönne valaki bekopogna egy mérőszalaggal és megkérne hogy vetkőzz :D
2016. jan. 6. 18:29
 13/24 A kérdező kommentje:
Jóféle :D
2016. jan. 6. 20:30
 14/24 anonim ***** válasza:

12:

A legtöbb országban így mérik.

Csak nem kötelező és nem hozzád jönnek mérőszalaggal, hanem neked kell bemenned a helyre, ahol mérik (kórház, statisztikai hivatal), ott felállítanod, aztán úgy mérik le.

2016. jan. 8. 07:41
 15/24 anonim ***** válasza:

Statisztikai hivatal :D:D:D:D:D

Két gdp kimutatás közt lemérnek pár farkat.

2016. jan. 8. 10:59
 16/24 anonim ***** válasza:

15:

Független kutatóintézetek is foglalkoznak fa-.szméréssel.

Itt egy USA-beli teszt, amiben 50 EZER férfinak mérték le a méretét és nem bemondásos alapon.

[link]

Nem tudom ezen mi az olyan hihetetlen.

2016. jan. 8. 11:04
 17/24 anonim ***** válasza:
Ne legyél ennyire segghülye, nem kutatóintézetet írtál, hanem statisztikai hivatalt. Teljesen más a kettő.
2016. jan. 8. 11:18
 18/24 anonim ***** válasza:

Ne beszéljünk így egymással.

Igen, nem kutatóintézetet, hanem statisztikai hivatalt írtam. Hibáztam. Megkövetem magam. Most már beszélhetünk a lényegről.

Vannak kutatások, amik tömegesen mérik a férfiak fa-.szméretét. Az általam linkeltben 52 EZER férfit kérdeztek meg.

A lényeg, hogy a 16 cm mondjuk a 20-30 éves férfiak között átlagosnak számít nagyjából. 18 cm már nagy, 14 cm pedig kicsi.

2016. jan. 8. 15:20
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

"The average size of a penis ranges from 5.1 inches to 5.9"

Ez 12.9-14.9 cm, tehát a 16 cm már átlag felettinek számít ez a kutatás szerint is.

2016. jan. 8. 17:33
 20/24 anonim ***** válasza:

AZ USA-BAN. Ami biztos igaz is. De én nem a péniszhosszról válaszoltam neked és mi nem az USA-ban élünk.

Hanem arra írtam neked választ, hogy igenis vannak a világon olyan felmérések, amikben több (tíz)ezer férfinek mérik meg a farkát.

2016. jan. 9. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!