Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek havi 400 nettóval lekú. hatom a legjobb nőket?
Soha nem mondtam, hogy "manager vagyok milliókért". Ne adj a számba olyat, amit nem mondtam.
Annyit mondtam, hogy a nettó fizetésem 1,5 millió körüli. Kérdeztétek ez milyen állás. Mondom menedzser egy multinál.
Van ezzel valami problémád esetleg, a szövegértési nehézségeiden túl?
Legalább ne ismételd vissza azt, amit én írok rád. :D Szövegértelmezési problémáid még mindig csak neked vannak és látom nehezedre esik válaszolni a kérdésemre, csak a mellébeszélés megy. :D
De azért profi vagy, hogy dupla annyi a fizetésed havonta, mint Csányi Sándor alapbére.
A kérdésedre, hogy mely területen dolgozom, nem fogok válaszolni, mert semmi közöd hozzá.
Utolsó hozzászólásodból viszont kiderül, hogy egészen egyszerűen még nagyságrendileg sem vagy tisztában azzal, hogy mennyit keresnek a különböző beosztású emberek. Komolytalan vagy. Itt be is fejeztem.
Szép álmokat!
Hidd el jobban tisztában vagyok vele mint te valaha leszel.
Persze, hogy nem válaszolsz, mivel nem vagy menedzser.
Bár most lehet az leszel miután a pizsidben megálmodod.
Szép álmokat.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!