Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csillapitsam magam?
Az a lenyeg , hogy van egy srac munkatarsam, majdnem mindennap talalkozunk.5eve dolgozunk egyutt , egyszer tetszik egyszer nem foglalkozom vele .. Most az az idoszak jott el , hogy megint tetszik.. Amikor dolgozunk folyamatosan bizsergek ott lent luktet minden bajom van , mintha "ehes" lennek ,hianyzik a szex vagy nem tudom ,mikor hazs megyek maszturbalnek akkor nem olyan jo es folyamatosan kielegitetlennek erzem magam..
Van baratom szexelunk minden rendben van koztunk megis masnap mikor bejovok dolgozni ujra kezdodik az egesz.
Csak azt szeretnem ha elmulna ez "zsongas" .. Mikor felkelek berakok egy tisztasagi betetet de par ora mulva cserelnem kell annyira atazok ..
Az hogy terszik valaki azt meg normalisnak tartom de ez mar sok es tenni szeretnek ellene.otlet?
Öhh..ez nem olyan konnyen megy ,hogy höhh most munkat valtok ..es igen jo a kapcsolatom a parommal ..de nekem
Senki ne mondja hogy en lennek itt az egyetlen ilyen..es epp ezert kertem "segitseget" hogy tehessek ellene
Azta jól rá vagy kattanva! Egész nap lucskos vagy? Nem vagy egy kicsit nimfomániás?
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!