Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró pasiként mennyire beteges csupaszra szőrteleníteni magam?
Ha te így érzed jól magad,nem gond,nekem alapból a kevésbé szőrös pasik jönnek be:)De azért nem kell mindenhol,pl karon.
20L
Egyáltalán nem gáz, főleg nem beteges, sőt! :) Sok csajnak nagyon bejön. :) Én is teljesen csupasz vagyok évek óta, és eddigi barátnőim nagyon örültek ennek. :) Sőt már a strandon is többször szóba került ez, és a haver csajoknak is nagyon bejött. :) Mostani barátnőm is imádja, és nagyon szívesen segít is a szőrtelenítésben. :)
Te mit mivel szőrtelenítesz?
A nullás is egy megoldás, de nekem nem jött be amiatt, hogy így nagyon hamar visszanő, és borostás is lesz mindenem. Nekem az epilátor és a gyanta vált be. :) Neked elsőre inkább a gyantát javaslom, mert epilátorral tovább tart, és emiatt úgy tűnhet, hogy fájdalmasabb. A gyanta pedig csak egy rántás, és viszonylag nagy felületet leszed egyszerre. :) A végeredmény a nullásgéphez képest ég és föld lesz, sokkal simább, puhább lesz a bőr, és esztétikailag is sokkal jobban mutat. :) Ráadásul 4 hét múlva ráérsz újra gyantázni, és ritkulni is fognak a szálak, meg sokkal gyengébben nőnek majd vissza. :)
Amúgy hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!