Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy kezdődik nálatok el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdődik nálatok el a szex? Konkrétan írjatok, hogy kinél hogy kezdődik el. Csipkelődések, simogatások, egyből szex, gyertya, kellékek, bármi. Lehet azt már érezni, hogy lesz szex vagy sem.

Figyelt kérdés
2016. jan. 6. 12:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Felnőtt ember vagy, elmész pisilni :D istenem :D
2016. jan. 6. 13:25
 12/17 anonim ***** válasza:
A spontan tökeletes :)
2016. jan. 6. 13:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Spontán a legjobb! De úgy látom itt páran fogalomzavarban élnek. Attól, h spontán, attól még van előjáték. És ha vkinek pisilnie kell kimegy pisilni, az már régen rossz, ha vki ezt nem tudja megoldani. Ha éhes, akkor bekap pár falatot és mehet a szex.
2016. jan. 6. 13:43
 14/17 A kérdező kommentje:
Konkrét szitura vagyok kíváncsi. Például nálunk lehet tudni már, ahogy olvasgatja az újságot, látom rajta, meg nézelődik felém, meg simogatja a fenekemet, de ekkor még csak olvasunk, tvt nézünk, és utána csókolózni kezdünk, általában ez este van, munka után, tusolás, evés, PISILÉS után.
2016. jan. 6. 14:08
 15/17 anonim ***** válasza:

Exeimmel volt olyan, hogy egy csók után egymásra másztunk, még ha nem is terveztük. Vagy ha a filmben amit néztünk, szexeltek, megkívántuk egymást... Egyébként lehet viccesen, pajkosan is utalni rá, ha az embernek kedve van hozzá. Nem kell túlbonyolítani, aki fogja a jeleket, az úgyis tudja, mikor mi a teendő. :)

Pisilni meg tényleg el lehet menni előtte, szerintem ezzel semmi gond sincs, engem sosem lankasztott le az ilyesmi.

F

2016. jan. 6. 14:14
 16/17 anonim ***** válasza:

Ki lehet menni csak legázoznak érte. Ahogy azt is legázozzák, ha hosszúszárú vastagzokni van rajtam, mrt "gáz", d ea meg nem akkor instant felfázás. És akkor aztán közben is rohangálhatok hugyálni...

2016. jan. 6. 14:19
 17/17 anonim ***** válasza:

Nincs rendes kapcsolatom, csak partnerem jelenleg, de azért leírom. Találkozunk, akkor már lehet tudni, hogy lesz szex, mert amúgy nem találkozunk. :DD

Leveszem a kabátom, ő magához húz jó szorosan. Csókolózunk, de akkor már föl vagyunk izgulva. Tapizzuk egymást, ciciket, egymás fenekét, meg a nunit meg a fütyit. :) Ez kb. 2 perc, és megkérdezni, hogy nem vagyok-e fáradt egy kis hancúrhoz. :) Nem! :) Akkor gatya le, simi, nyalás, szopás....... stb.... csak az elkezdődést kérdezted. :D

Ha van párom, az annyiból más, hogy van olyan, hogy nem csak a szexért találkozunk, bár főleg akkor is azért. XD

2016. jan. 6. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!