Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdődik nálatok el a szex? Konkrétan írjatok, hogy kinél hogy kezdődik el. Csipkelődések, simogatások, egyből szex, gyertya, kellékek, bármi. Lehet azt már érezni, hogy lesz szex vagy sem.
Exeimmel volt olyan, hogy egy csók után egymásra másztunk, még ha nem is terveztük. Vagy ha a filmben amit néztünk, szexeltek, megkívántuk egymást... Egyébként lehet viccesen, pajkosan is utalni rá, ha az embernek kedve van hozzá. Nem kell túlbonyolítani, aki fogja a jeleket, az úgyis tudja, mikor mi a teendő. :)
Pisilni meg tényleg el lehet menni előtte, szerintem ezzel semmi gond sincs, engem sosem lankasztott le az ilyesmi.
F
Ki lehet menni csak legázoznak érte. Ahogy azt is legázozzák, ha hosszúszárú vastagzokni van rajtam, mrt "gáz", d ea meg nem akkor instant felfázás. És akkor aztán közben is rohangálhatok hugyálni...
Nincs rendes kapcsolatom, csak partnerem jelenleg, de azért leírom. Találkozunk, akkor már lehet tudni, hogy lesz szex, mert amúgy nem találkozunk. :DD
Leveszem a kabátom, ő magához húz jó szorosan. Csókolózunk, de akkor már föl vagyunk izgulva. Tapizzuk egymást, ciciket, egymás fenekét, meg a nunit meg a fütyit. :) Ez kb. 2 perc, és megkérdezni, hogy nem vagyok-e fáradt egy kis hancúrhoz. :) Nem! :) Akkor gatya le, simi, nyalás, szopás....... stb.... csak az elkezdődést kérdezted. :D
Ha van párom, az annyiból más, hogy van olyan, hogy nem csak a szexért találkozunk, bár főleg akkor is azért. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!