Hány percig szoktatok gyertyában állni "akció" után?
Én régebben néha csináltam ilyet, de hamar elfogyott a türelmem. :)
Úgyhogy most nem csinálom a gyertyát, egyből fel is keltem mindig az ágyból és jól megmosakodtam.
Viszont most meg úgy döntöttem, hogy nem fogok egyből felkelni az ágyból, hanem pihenek. Viszont gyertyát azt nem fogom csinálni.
Az első terhességem előtt gyakran raktam kispárnát a derekam alá akció után vagy még közben és utána 4-5 percig gyertyáztam. 2,5 évig vártunk arra, hogy baba legyen és hidd el, nem a gyertyán múlott. Nincs jelentősége!!!! Olyankor jött össze a Lányom, amikor abszolút nem foglalkoztam már ezekkel a dolgokkal.
Most ismét babát várok, és amikor elkezdtünk próbálkozni a Férjem még nevetett is, mert akció után mentem azonnal zuhanyozni. Kérdezte is, hogy hogy lesz így baba, ha mindent kimosok...az első hónapban összejött.
Egy barátnőmnek úgy jött össze a kisfia, hogy állva szerelmeskedtek zuhanyzás közben.
A kisfickók mindenféle gyertya nélkül is eljutnak oda, ahová kell!
Jujj, de jó!!! Köszönöm a hozzászólásokat! :)
Nekem sincs túl sok kedvem hozzá, de párom mindig megjegyzi, hogy gyorsan gyertyába, hogy minél tutibb legyen a baba, nagyon aranyos, nem akarom megbántani!! :)))
Remélem, gyorsan összejön, eza3. hónapunk.. :)
Semeddig sem feküdtem, mégis sikerült hála Istennek. :) De tényleg aranyos a párod! :)))
32 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!