Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tuntek a ferfias ferfiak?
Na akkor két idiotizmust emelnék a kérdés értelmezhetetlenségére.
Az elsőt már mondták, de azért csak én is kiemelem, az egyik egy fiatal tizenéves, a másik egy idősebb bácsi. Semmi közük egymáshoz.
A második, hogy nincs ilyen, hogy férfias szakáll és kisfiús arc. Ha én nem borotválkoznék, fintorognál, mert úgy néznék ki, mint egy hardcore kocka. Nem mindenkinek áll jól, és nő mindenhol, pl ha kinő a bajusz és az áll alatti, de az arcon nem. Ismerős?
Valamint még egy, ez egy páwa kép. 0 izomzat, hosszú szőkített vasalt haj, pózolás. Metroszexuális. Attól hogy te fiatal vagy, mindjárt sminkelt műkörmös libának kell lenned? Nem reprezentatív a kép.
Ha kifejezetten az idős félék jönnek be, akkor számolj azzal, hogy mindenki megbeszéli mögötted, hogy apakomplexusos lehetsz, ugyanis az mindenkinek az első gondolata, ha egy olyannal meglát mint amit linkeltél.
F***t kell már megint általánosítani?
Kislányként mit akarsz te a férfiaktól?
Keress 50-60 évest azok a neked valok.;)
... lel
De sokan besértődtek itt, biztos sokan a másodikhoz hasonlítanak húszon x évesen is. ;)
Viccet félretéve, én férfiként azt gondolom, hogy tényleg nagyon elkorcsosult ez a világ, mert olykor egyesek nemét még a sokadik ránézésre sem tudom megállapítani, és most nem a tizenéves srácokról beszélek, náluk nem is rovom fel, én is voltam kamasz.
Tudom miről beszélsz, csak egyesek mintha direkt félreértenék...
Úgyhogy részemről respect kedves kérdező, mert ma már jóval kevesebb lánynak jön be az általad linkelt típus, de jó látni, hogy vannak még ilyenek. :) 28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!