Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha egy fiatal huszonéves lánynak elég tág a puncija?
Figyelt kérdés
2016. jan. 5. 22:58
11/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj, csak nedves legyen!
33F
12/19 anonim válasza:
Tudod milyen előny,ha nem érhet meglepetés amikor egy nagy mérettel találkozol?Örülj neki !
Egyébként nincs nagy szerszámom,de a nagy puncit szeretem.
15/19 anonim válasza:
Miért neked tág a puncid?
Honnan tudod, hogy tág, lehet hogy csak akivel eddig voltál annak pici a fütyije.
Engem nem zavarna, megtömnélek így is.
Max ha olyan tág lennél a farkam mellé belógatnám a lábamat is :D BAAAAAAAAAANG
16/19 anonim válasza:
Vannak itt olyan elvetemültek hogy "igy is megdugnám" ez mind OKÉ DE ha esetleg egy 130kilós rusnya bajszos nő akkor is??:D ezt a viselkedést nem kéne szerintem ,vagy Ezeknek TÉNYLEG mindegy csak Pina legyen ? Azt sem tudod hogy néz ki az illető Persze AZ is lehet hogy egy szép lány de akkor sem lehet iet irni !:) gondolkozzatok picit.
17/19 anonim válasza:
Én irtam, hogy megdugnám. Az internet névtelen leányai a képzeletemben, mind szende, bájos tündérek. Miért rontanám el azzal, hogy százkilós mosolygóhasú tündérekre gondolok.
19/19 anonim válasza:
Ha a Pina túl tág, akkor lehet seggbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!