Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a tizenévesek, hogy egy huszonéves idős?
Igen, sajnos egyet kell értenem veled, én is rendre ezt tapasztalom, és én is ilyen vagyok. Vannak ilyen vízválasztó korok, mint amiket leírtál, de nem hinném, hogy rosszindulat lenne mögötte, egyszerűen így van. Vannak akiknek sok a pár évvel fiatalabb/idősebb, de mondjuk erre bőven akad ellenpélda is.
Tizenévesként nekem is gondot okozott, ha huszonévessel alakult volna, huszonéveim elején járóként pedig nem tudnám elképzelni 25 felettivel pl.
Szerintem ilyenkor nem is a korban van a nagy különbség hanem az élethelyzetben. Egy ifjúkorát élő kamasz nem fogja úgy megérteni az egyetemi tanulmányai végén járó munkakereső vagy épp dolgozó partnerét.
Nekem is volt 5 évvel idősebb pasim én habár nem volt nagy korkülönbség én soknak éreztem. Ő már letelepedni akart, meg gyereket, én meg akkor kezdtem az egyetemet...
Attól függ, hogy kinek idős és mihez?
Egy 14 évesnek? Vagy egy 18-nak? Barátkozáshoz? Kapcsolathoz? Szexre?
Nyilván nem mindegy, hogy milyen összefüggésben nézzük. Nem mindegy, hogy egy gyerekes gondolkodású 14 éves megszexuálásához vagy-e idős, vagy mondjuk barátkozni egy 19 évessel. Na meg persze embertől is függ. Van, akit már zavar 8-10 év korkülönbség, van, akit nem. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!