Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha szexuálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha szexuálisan vonz ez a férfi?

Figyelt kérdés

A férfiról tudni kell,hogy az exem haverja és sajnos foglalt,de nekem nagyon tettszik ő.Jóban vagyunk. De szerintem neki nem jövök.

Én szeretnék vele szexkapcsolatot kialakítani.

Mit tehetnék?

Addnátok nekem tanácsot!

2016. jan. 5. 18:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Na és a női bűbáj! Szerintem ha sok pozitív jelet adsz felé akkor biztos összejön !
2016. jan. 5. 18:52
 12/16 anonim ***** válasza:

Ja értem, szóval úgy akarod megnyugtatni a kis lelked, hogy másik két ember életét tönkreteszed...

Én a helyedbe felállítanék egy fontossági sorrendet, hogy az életben mi mennyit is ér. Ér-e annyit az exed, hogy arra pazarold az időd, hogy bosszút állj rajta, illetve az a bosszú ér-e annyit, hogy tönkretegyél egy kapcsolatot?

2016. jan. 5. 18:53
 13/16 anonim ***** válasza:
En bosszuallo tipus vagyok,de hidd el nekem rossz modszert valasztottal. Legyel boldog,ugy ertem igazan boldog nelkule,ettol jobban semmi sem bosszanthatja jobban az exed!
2016. jan. 5. 18:58
 14/16 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Ennyi ésszel szabadlábon. :D
2016. jan. 5. 19:09
 15/16 anonim ***** válasza:

Mi van lanyok, tul rossz nok vagytok es feltek ha veletek csinalnak ezt akkor elvennek a pasitokat? Mi az h kapcsolatot tenne tonkre meg ket ember? Jo jo a kapcsolat akkor mindegy ki probalja elcsabitani barnelyik felet eselytelen. Akit vinni lehet az ugyis megy.

Kerdezo.. tedd azt ami neked(!) Jo. Ha tetszik a pasi es vonz skkor hajra. De csak az ex miatt ne tedd.

2016. jan. 5. 19:22
 16/16 anonim ***** válasza:

Te aztán, egy szakadt, buta, véglény lehetsz. Bosszú. Fejre ejtettek téged gyerekkorodban? :D Attól csak egy riherongy leszel, nem a lelked nyugszik meg tőle. Főleg hogy foglalt. Majd ha kihevered és túltetted magad rajta, keress mást, aki független. Addig meg foglald le magad.

Hány éves vagy? 16? Eszed és méltóságod annyi van, mint egy kibelezett, megkopózott tyúknak.

2016. jan. 5. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!