Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány fiúval/férfival feküdtetek össze eddig életetrk során? És hány évesek vagytok most? Hány évesen volt az első?
Figyelt kérdés
Ez egy névnélküli anonim oldal, sztem nyugodtan meg lehet mondani :D2016. jan. 5. 16:40
71/81 anonim válasza:
Egy fiúval voltam eddig, a jelenlegi barátommal. Most 18 éves vagyok és 17,5 évesen volt az első :)
72/81 anonim válasza:
14,5 voltam az első alkalommal.
4 volt összesen. 20 vagyok most...3 éve kapcsolatban.
73/81 anonim válasza:
Íme írok privátot.
Mekkorák a melleid?
Lehetek a 88-ik?
74/81 anonim válasza:
19 evesen az elso es +2000 ferfivel.
76/81 anonim válasza:
40-50 között.
30 leszek
17 évesen
77/81 anonim válasza:
15 voltam 20 vagyok, 1 férfi aki a párom. Ő 20 volt. Szintén szűz. :)
78/81 anonim válasza:
Egybe kell venni a vaginális, az orális és az análist is?
79/81 anonim válasza:
7 pasival most 23 vagyok az első 14 évesen volt
80/81 anonim válasza:
2 pasi (első 16 évesen)
2 csaj (első 15 évesen)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!