Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány fiúval/férfival feküdtetek össze eddig életetrk során? És hány évesek vagytok most? Hány évesen volt az első?
#17:
Mit rinyálsz te szerencsétlen hülyegyerek!
Mi az hogy mennyit kellett szenvedni a nőknek...? Van neked anyád, vagy lánytestvéred? Kérdezd már meg, hogy mik az ő szenvedéseik! Mielőtt még túlzottan sajnálnád magad a megrázkódtatások miatt, meg az elutasítások megalázó volta miatt. Nekünk pasiknak ezzel együtt kell tudni élni. Igen, úgy van, hogy sok elutasítás és sikertelen próbálkozás árán juthatsz el egyszer oda, hogy egyáltalán randizhatsz egy nővel.. És??? Ez olyan nagy teher te tulok? A legtöbben tanulni szoktunk a kudarcokból, és idővel sokkal kevesebb a sikertelen próbálkozás, de neked ez gondolom nem megy, csak a sírás.
Jobb lenne amúgy magadba nézned, benned is lehet a hiba.
38F
18 évesen vesztettem el
5 pasival voltam
Most 22 vagyok
36 vagyok
16 évesen vesztettem el
nem tudom pontosan hány pasi volt, nem vagyok egy könyvelő tipus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!