Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a problémám, hogy behatolás után elszáll az erekcíóm. Mi lehet ennek az óka és mit tehetek ez ellen?
Fontos megjegyeznem, hogy a barátnőm csak gumival szeretné csinálni.És ha gumit huzok mintha semmit sem éreznék behatolás után és gondolom emiatt nem olyan kemény és végül leáll.
Megjegyezném, hogy a gumi felvétele elött kemény és 30-40 percet is áll probléma nélkül.
23F
hát még szép, hogy gumival akarja a nőd!
Vegyél vékonyabb gumit!
Jo dolgpt irt az elozo...meg kell tanulni gumiban kiverni
Engem is lelomboz a gumi szinte azonnal, szokas kerdese..vagy valtsatok mas fogamzasgatlasra
Fogamzásgátlást ő is felhozta be benne van a pakliban, hogy steril maradhat. Tudom, kicsi az esélye de nem szeretném megkockáztatni :)
Túl sokat jelent számomra a lány és komoly terveink vannak.
Én például elég stresszes vagyok minden miatt mert tökéletesnek akarok mindent, szóval egyrészt ez is lehet egyik ók.
A gumis önkielégitől dolgot ki kell probálnom.
Köszönöm mindenkinek a visszajelzéseket.
Ha valakivel hasonló megtörtént megoszthatja velem és azt is hogyan tett túl rajta :D
Csak a barátnőm volt az. Viszont a stresszel nagyon nem tudom mit kezdjek.
Első alakalommal amikor probálkoztunk mondjuk nem volt túl nagy gond a stresszel csak úgy szerettem volna csinálni az egésszet ahogy ő szeretné ( mivel ő nem volt soha fiúval nem tudta mégis mit-s hogy ) és hát nem jött össze igazán semmi.
Viszont második alkalommal amikor probáltuk nem jött fel a stresszes dolog és minden okés volt amig meg nem emlitette az első alkalmat amikor nem jött össze a dolog.Na ezek után nem tudtam másra gondolni, csak az azelötti kudarc járt a fejemben és szó szerint éreztem, hogy kavarog a gyomrom a stressztől. Mind az járt a fejemben mi lesz ha nem jön össze most sem és arra gondoltam, hogy elvesztem emiatt. És láss csodát miután ezt megemlítette és belegondoltam a dolgokba bármennyire is szerettem volna nem maradt kemény a nemiszervem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!