Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti mondtatok már hasonlókat a pasitoknak? Ha igen, akkor konkrétan mit?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy be vagytok indulva, szexelni szeretnétek, és akkor mélyen a szemébe nézve azt mondod neki, hogy "dugj meg most rögtön!", vagy már szex közben csak nyögtök vagy kommunikáltok is?2016. jan. 4. 17:49
1/7 anonim válasza:
Én gyakran mondok hasonlókat a páromnak, mert tudom, hogy nagyon felizgatja őt. Szex közben is előfordul, amikor vadabb a dolog, hogy "mocskos" dolgokat mondunk egymásnak, tetszik mindkettőnknek :)
21N
2/7 A kérdező kommentje:
Konkrétan miket? Idézz, kérlek.
2016. jan. 4. 17:57
3/7 anonim válasza:
1-es és a további kommentelők akik még írják majd, hogy "mocskos" dolgokat, miket például? ahány ember annyi szokás ezért a mocskos az elég relativ és mindenki gondolhat sok mindenre
4/7 anonim válasza:
Én inkább azt mondom,hogy "nagyon kívánlak". Ilettve együttlétkor a fülébe szoktam sugdosni,hogy "mennyire jó veled, nagyon élvezem,ne hagyd abba , annyira vágytam már rá,hogy magamban érezzelek,stb"
5/7 anonim válasza:
Én általában átkarolom és megpuszilom a nyakát, aztán a fülébe súgom, hogy "Megyünk rosszalkodni??".
Eddig ez mindig bejött :P
22/N
6/7 anonim válasza:
Én általában a korrupció és gyermekéhezés szavakat szoktam mondogatni, mert ezek a mocskos dolgok indítják be a fantáziáját a páromnak a legjobban. Néha, mikor kezd immunissá válni és feljebb kúszik az ingerküszöbe, keverem a kettőt: ilyenkor beletúrok a hajába és azt dorombolom: ,,korrupt gyermekek éheznek". Na itt elszáll a tudata és fergeteges szexben végződik az aktus
7/7 anonim válasza:
Nekem nem kell soha semmit mondanom... Rajtam nagyon látszik ha be vagyok indulva. Meg én rá szoktam mászni a barátomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!