Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok! Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy bejövök-e nektek, mint férfi? El tudnátok képzelni pasitoknak?
Képet nem küldök, csak így szöveg alapján.
-átlagos külső (van két szemem meg fülem, nem hiányzik egy fogam se bár az egyik lehet, hogy lukas, mert elég érzékeny mostanában, rövid hajam van nem vagyok páwa. Mit mondhatnék még...általában jó a közérzetem, de van mikor nem. Most nem.
ez elég hülye kérdés, mivel nyilván pozitív tulajdonságokat fogsz leírni :D holott minden ember tele van hibával.
elmondom, hogy eszembe nem jutna veled összejönni, mivel itt kérdezősködsz így nagy eséllyel önbizalom hiányos vagy és okkal.
3-as jól írod! Nem írtam negatív tulajdonságokat:
-konok vagyok
-sokszor önfejű
-hétvégén pedig (főleg szombaton) sokáig alszom és kitörhetne a 3. világháború a fülem mellett akkor sem kelek fel.
Igen ez vagyok én.
De önbizalom hiányosnak nem mondanám magam, sőt. Talán néha túl sok is van bennem...
A kérdést nem az önbizalomhiány szülte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!