Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok partnerváltáskor nektek nem szokott csípni az új barátotok ondója?
Figyelt kérdés
2016. jan. 4. 13:09
2/16 anonim válasza:
Nem, nekem viszont vérezni szokott ha "idegen légiós" lép be a képbe.
20/L
3/16 anonim válasza:
volt már ilan banőm akinek csípett...pár alkalom után elmult azonban..
hozzaszokott vagy nemtudom..
5/16 anonim válasza:
Nem. Ha csíp akkor van valami gáz
6/16 anonim válasza:
Az úgy konkrétan nem, de valami irritáció mindig van, ha először fekszem le valakivel. Lehet, meg kell szokni a ph-ját vagy mittomén :D
7/16 anonim válasza:
Csak ha kalocsai vagy makói a srác.
8/16 anonim válasza:
Nekem egy időbe csipett mikor bennem ment el a barátom de mostanában nem.. nem tudom mitől lehetett hogy akkor nem volt jo érzés.:/
nem váltogatom a barátaim 3éve ugyan azzal vagyok, előtte nem volt senkisem :)
18/L
9/16 anonim válasza:
Utolsó - valsz megcsalt a barátod és elkaptál valami gombás fertőzést, minden bántás nélkül mondom :D
10/16 anonim válasza:
9 :DD
semmilyen fertőzésem nem volt, és nem csalt meg ez 100%
másrészt a gombát valszeg észrevettem volna, az undoritó fehér turos folyásbol vagy hogy fájdalmas a szex de egyik tünet sem volt, szerintem te nem tudod mit jelent az a betegség :D szimplán annyi volt hogy élvezés után csipett az ondója de ez lehetett attol hogy olyat evett vagy mittudomén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!