Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok hozzá ha a barátotok lefeküdne anyukáddal?
korotokat is légyszi :)
köszi,puszi
Ez egy komoly kérdés?:D
Nagyon kiakadnék, mert a nekrofília elég para dolog... De ha a körülmények mások is lenének és tegyük fel barátom is lenne és édesanyám is élne még, sőt egy vonzó milf lenne, akkor is kiakadnék. Melyik lány nem? Vagy amelyik nem az sajnálom, de tuti nem százas. Nyilván nem szabad megfeledkezni a különböző lehetséges körülményekről, de az tuti, mindenképp kosár és egy kisebb sokk lenne a vége. Ugye nem mindegy, hogy a lány előre tud-e róla. Az sem mindegy, hogy az anyja belemegy-e, mert ha igen, és a lány csak később tudja meg, egy életre elromolhat az anyával a kapcsolata. Bár ha ez így megtörténhetett, addig se lehetett minden jó arrafelé...
Mindenesetre lényeg a lényeg, ez beteg. Ez az anya lánya dolog, nagyon creepynek és bizarrnak tűnik számomra. Csak gondolj bele egy pillanatra. Téged nem zavarna, ha egyszer csak megjelenne veled szemben a barátnőd és közölné "Képzeld Édes, tegnap apáddal töltöttem az éjszakát. Ja, és sokkal jobb volt, mint veled valaha!"? Ha így sem tűnik furának az egész, akkor nem tudom mi van.:D
16/L
Fiú vagyok. Én majdnem megtettem, de nem barátnő anyjával, hanem haver anyjával.
Nem történt meg a dolog, de kevesen múlt.
Utólag már bánom, nem is kicsit.
Haverommal alig beszélek azóta, mert kellemetlen.
Nem tud róla, és nem is szeretném, hogy megtudja.
(Akinek megfordulna a fejében, hogy kamu, amit írtam, az légyszives tartsa magában a véleményét...Baromság lenne ilyet kitalálni.)
Iszonyú dühös és csalódott lennék.
Nem tudom, hogy a barátomnak megtudnék-e valaha bocsátani.Ez vonatkozik anyámra is. Lehet,hogy jó ideig látni sem bírnám őket.
20/L
sztem van ijen nem csak a filmeken.
kiéhezett mamák néha csak 40 évesek akik jol tartják magukat felajánlják vagy könnyűvérűen viselkednek a fiuval
bármibe bele mennek akár csak kiveri neked vagy ha csak orál
de ha már ő is felizgult akkor odateszi neked a suncit hogy nyald te is meg rakdmeg jol
sok ijenről hallottam meg volt amejiket ki is próbáltam, haver anyósához mentem villanyt szerelni és természetben fizetett azóta garanciális javitáson vagyok
Mi a szar???! Beszállnék harmadiknak!! :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!