Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok hozzá ha a barátotok lefeküdne anyukáddal?
korotokat is légyszi :)
köszi,puszi
# 12
Szerinted ha téged szeretne a barátnőd, lefeküdne időnként, vagy akár csak egyetlen egyszer is az apáddal testi örömszerzés céljából?
Ha lenne egy normális erkölcsi értékrenddel rendelkező apád, szerinted megfektetné a barátnődet? Ha ez megtörténne, utána jogosan várná, hogy a kapcsolatotok maradjon olyan, mint azelőtt?
Belőled milyen érzést váltana ki, ha apád és a barátnőd szexelnének?
oké lehet h kiakadnék elsőre de végig gondolva szerintem az erkölcsösség és a testi igény nem zárja ki egymást. A vizelés is testi igény azt mégis megtehetem erkölcsösség megtörése nélkül?
Ha apám lefeküdne a barátnőmmel akár csak 1x is, ha nem is könnyen de azért simán túl lennék rajta szerintem ugyanis a szex nem csak a szerelem szükséges velejárója, anélkül is lehet szexelni
Igaz, szerelem nélkül is lehet szexelni, de ha valakit szeretsz (márpedig mi másért lennél vele párkapcsolatban), akkor nem szexelsz mással. Nincs szükséged a testi örömök kielégítésére, mivel megkapod azt a barátnődtől. Elég furán gondolkozol, kérdező.
Ha egy ismerősöm lefeküdne az anyámmal úgy, hogy anyám szingli nő, azzal nincsen semmi baj. Na de ha a párom megcsal valakivel, az már önmagában is gusztustalan, hát még ha a saját anyámmal teszi, az duplán az. Az pedig, hogy az anyám partner egy megcsalásban, nem tud parancsolni a pinájának és hátba támadja a saját vérét, a gerinctelenség teteje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!