Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok hozzá ha a barátotok lefeküdne anyukáddal?
korotokat is légyszi :)
köszi,puszi
#3-as ezt írta:
"De ha a körülmények mások is lenének és tegyük fel barátom is lenne és édesanyám is élne még...."
Mielőtt kioktatsz valakit, tanulj meg szöveget értelmezni.
lány szemszögből és így gondolom, mi van pl ha ő nem tudja megadni azt a szexuális mennyiséget, minőséget ami a pasinak kell? (mondjuk a fiatalsága miatt) De a barátja ettől még szereti őt.
Ez csak egy példa de ebből lejön, hogy valakit szeretni és szexelni nem feltétlenül zárja ki egymást. ha félre is lép valamelyik fél de a SZERETET megmarad, akkor nem lehet gond a kapcsolatban
"szerintem az erkölcsösség és a testi igény nem zárja ki egymást. A vizelés is testi igény azt mégis megtehetem erkölcsösség megtörése nélkül?"
Valóban nem zárja ki egymást. Ami a szexet illeti, a testi igényeidet megélheted egy párkapcsolatban a pároddal, ha esetleg úgy érzed, másra (is) vágysz időnként, akkor feldobhatod a párodnak a nyitott kapcsolat ötletét. Ha ebben partner, akkor anélkül létesíthetsz időnként valakivel szexuális kapcsolatot, hogy gerinctelen módon csalnád azt az embert, aki téged szeret és benned megbízik. Ha pedig ő a nyitott kapcsolatra - érthető okból - nem nyitott, akkor szakíthatsz, aztán független férfiként azzal és akkor szexelhetsz akivel akarsz és tudsz, akár tartós szexkapcsolatban, akár alkalmi kalandokban, vagy akár hosszabb-rövidebb ideig tartó újabb párkapcsolat keretein belül.
Mindezek az opciók léteznek arra, hogy az erkölcsileg nem elítélhető módon éld meg a szexuális vágyaidat, keress kielégülést a testi igényeidre.
Szerintem az, hogy a párodat - függetlenül attól, hogy barát/barátnő, élettárs vagy házastárs - a háta mögött megcsald, gerinctelen dolog, és morálisan nincsen rendben. Ha mindezt netalán ráadásul az apjával/anyjával teszed, az súlyosbító körülmény, amiben - nem mellékesen - egy ép erkölcsi értékrenddel rendelkező szülő soha nem is lenne partner.
Ha már a vizeléssel példálóztál, tényleg megteheted "az erkölcsösség megtörése nélkül".
De gondolom, nem jutna eszedbe valaki más sörébe vizelni, amíg ő kimegy a mosódba, nem jutna eszedbe egy játszótéren az önfeledten homokozó kisgyerek homokvárát széthugyozni, és nem tolod le a gatyádat a város főterének szökőkútja előtt, hogy könnyíts magadon.
Meglepődnék, de túltenném magam rajta, ha ők benne lennének, akkor beszállnék szívesen harmadiknak. (mondjuk remélem a pasim nem olvassa ezt, lehet nem engedné...:D) Vannak az életben nagyobb gondok is mint a megcsalás, szerelem téma. Igazából szexuálisan kicsit én is túlfűtött vagyok, mániákus, ezért nem ellenezném.
20/N
Van két ilyen sztorim is a múltból:
Egyszer az "anyósom" nyomult rám becsiccsentve, keféltünk egy jót és a lánya sose tudta meg.
A másik eset meredekebb, ott a barátnőm ötlete volt hogy vegyük be az anyját. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!