Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti szeretitek, ha a pasitok a popsitokat is nyalja orális szex közben?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok!2016. jan. 3. 21:47
11/21 anonim válasza:
#7: Szívj egy kis friss levegőt, sétálj egyet! Látom már nagyon szúrja az a zabszem a seggedet. Addig a felnőttek beszélgetnek.
12/21 anonim válasza:
Én mindig szétnyalom a nők popsiját is b aszásnál. :)
13/21 anonim válasza:
Én a csajok helyébe odaszarnék.
14/21 anonim válasza:
:O rengetek seggnyaló van,ezek szerint. Nem is gondoltam volna. :D DDDD
15/21 anonim válasza:
"Addig a felnőttek beszélgetnek."
A seggnyalásról. xD
16/21 anonim válasza:
igen, rendszeresen kapok is :)
24
17/21 anonim válasza:
Még mindig kisgyerek vagy, ha nem tudsz megbírózni a témával... :)
18/21 anonim válasza:
"ha nem tudsz megbírózni"
Már megbíróztam. :D
19/21 anonim válasza:
közben annyira nem,inkább legyen az egy kölön téma.de egyébként igen.
30/N
20/21 anonim válasza:
tud nagyon izgató érzés lenni,én szeretem általában.
Akinek ez gusztustalan,elárulok egy titkot, zuhanyzás! :)
És nem kell aggódni ,hogy esetleg gusztustalan lesz.
Én mindgig alaposan tisztálkodom, és így tudom,hogy a barátomat nem érheti meglepetés.
Az emberek többsége eleve lezuhanyzik a szex előtt, különösen az orális szex előtt. Mit nem lehet ezen felfogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!