Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki lenne, ha így nyelném le a párom spermáját?
Engedtem neki már többször, hogy a számba élvezzen, de eddig még sosem nyeltem le. Párom jelezte, hogy örömet szereznék neki vele, ha lenyelném.
A spermája íze viszont cseppet sem kedvemrevaló.
Szerintetek ciki lenne, ha bekészítenék az éjjeli szekrényre egy pohár gyümölcslevet, és rögtön meginnám, miután lenyeltem a spermáját?
Szerintem nem gond ez :)
Ha meg zavarja, akkor mond neki, hogy kostolja meg, aztán mondja, hogy le tudja-e nyelni :D
ha nem ízlik, miért csinálod?
ha neked nem ciki, akkor nem az. de engem nem lehetne rá venni, ha nem ízlene, csaj ha finom. biztos szeretheted.:)
4: Azért, mert szeretem a páromat.
5: Na persze...
az én pasim sem (volt)túljó izű,de ha egyből lenyel(t)em akkor alig éreztem az izét,nem kell tartogatni amig kiköpöm/kirohanok kiköpni,stb.
esetleg itasd a pasid gyümilével:ananász akkor jobb lesz.
és szerintem jó ötlet
Köszi a válaszokat.
Amúgy lehet hogy nem rossz ízű, csak nekem nem ízlik. Ő az első, aki a számba élvezhetett, szóval nincs összehasonlítási alapom.
Ma lesz a "nagy" este - kérlek szurkoljatok. :)
Szia! BUÉK!
Én a maihoz is szurkolok!
Lecumizod, és amikor jön a lé, leengeded a rúd mellett a zacsira! És kicsit még szopod. Ne hagyd rögtön abba, mert ha még a makkot a manduláid között tudhatja, isteni érzés!
De ha nem ízlik, ne nyeld le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!