Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jehova tanúinál milyen a szex?
Mormonok meg amisok és akkor végig verhetjük az összes egyházat.
Mindenhol vannak szabályok!
Ezeket vagy betartják, vagy nem!
Ez mindenhol és az élet bármely területén igy van!
A szüleid Jehovai tanui? Mert irtad, hogy már tudod neked nem kell azzá válnod. Hogy mondják? Alámeritkezni?
Én sem értek sok mindennel egyet, sok helyen belemagyarázásnak érzek dolgokat. De a vallás maradjon lelkiismeriti ügy. Mindenkinek a magáé.
Azután egy kis zavar támadt, mert amit utoljára irkáltál szüzességről, vérátömlesztésről, egy srác öngyilkosságárol ...
A témátol nagyon elkanyarodtunk!
Megismersz egy lányt. Igazábol az dönt a lány mit akar/akart.
Ha neked érintetlen lány kell, ne adj Isten kiderül, hogy Jehova tanuja, akkor hiába érintetlen otthagyod, mert vannak akik nem tartják be a szabályokat?
Akkor most mit is akarsz valójában?
11.# Válaszoló.Az eredeti kérdéstől valóban elkanyarodtam
Nézzük sorban.Reggel kiírtam ezt a kérdést.Itt egyébként megjegyezném,hogy tőllem nem túlságosan messze van egy hely ahova jártam Jehova Tanúi királyság terembe.És pont ma lett volna ott alkalom...
De én úgy vettem észre,hogy inkább az Őrtoronyról szól,és nem a Bibliáról. Ezután utánna olvastam az interneten.Akkor megláttam a videót is amit betettem.
A videó szól arról amit írtam.Hogy a nagymama nem láthatja az unoikáját,és nem engedték a vérátömlesztést a tanúk egy újszölöttnél,és hogy egy srác öngyilkos lettt mert nem hallgatták meg.Ha válaszol a kérdésemre akkor legyen szíves megnézni azt is amit én válaszolok. Ez az a videó : https://www.youtube.com/watch?v=dWjTdOXJsew És igen alámeraítésnek hívják,de én nem vagyok Jehova tanúja,csak egy időben érdeklődtem ez felől.Egyébként a Szabadkeresztények sokkal jobb gyülekezet.Nem faggatják az embert.Még a gyerekekre is vigyáznak.Ha olyan nő megyen akinek kis gyermeke van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!