Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jobb a 35+ mint a 18-28?
18 éves lány vagyok, fezses testtel, szép arccal. Próbáltam én már korombelivel szexelni (2 kapcsolatom is volt), egyik srác sem volt már szűz, és nagyot csalódtam. Csak magukkal vannak elfoglalva, és amint "végeztek", rögtön nem érdekes a másik. Nézhetnek ribinek, de egyszer egy buli után egy 40 éves pasas ágyában kötöttem ki, és ilyen élményben még Sosem volt részem. Annyiszor volt orgazmusom, mint eddig pasival összesen. Figyelmes volt, határozott, tudta hova nyúljon, mikor mit tegyen. És ha valamit mondtam hogy hogyan szeretem, rögtön alkalmazkodott hozzám. Miért nem ilyenek a fiatalok?
L
és akkor csodálkoznak hogy azt mondjuk a lányok "korábban érnek" :D
igen. erre (is) értjük.
Kettő meg egy?
Hát ez nem nagy tapasztalat...
Gondatlan vagy, ha két korodbeli, meg egy idősebb után már egyből leírod a korodbelieket.
Pl ez nekem személyesen elég rosszul esik, mert 7-ből 6 lány visszajelzése után elég jól tudok pinát is nyalni, a farkam is nagy (17 cm) és dugáskor is tudom használni.
Persze logikusan nézve egy idősebb férfi átlagban jobban használja, mint egy fiatal, de ne ez legyen már az ok hogy elfordulsz a fiatal férfiaktól. Ennyi erővel a huszonéves srácok meg a 40 éves nőkre hajthatnának kizárólag.
18 évesen a legokosabb amit tehetsz ennyi kevés tapasztalattal a hátad mögött, hogy nyitott maradsz a 19-45 éves korosztályra teljesen.
látom értelmezési gondok adódtak segítek: sexuálisan érett, hány kérdést láttál kiírva olyat hogy: a csajom rosszul sz*p nem tudok elélvezni"
és ezzel szemben hány olyan van hogy a csaj nem élvezi mert kis fiatalka két perc alatt eldurran?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!