Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jobb a 35+ mint a 18-28?
18 éves lány vagyok, fezses testtel, szép arccal. Próbáltam én már korombelivel szexelni (2 kapcsolatom is volt), egyik srác sem volt már szűz, és nagyot csalódtam. Csak magukkal vannak elfoglalva, és amint "végeztek", rögtön nem érdekes a másik. Nézhetnek ribinek, de egyszer egy buli után egy 40 éves pasas ágyában kötöttem ki, és ilyen élményben még Sosem volt részem. Annyiszor volt orgazmusom, mint eddig pasival összesen. Figyelmes volt, határozott, tudta hova nyúljon, mikor mit tegyen. És ha valamit mondtam hogy hogyan szeretem, rögtön alkalmazkodott hozzám. Miért nem ilyenek a fiatalok?
L
"látom értelmezési gondok adódtak segítek: sexuálisan érett"
Ossze kevered az erettseget a biologiai sajatossagokkal. A nok nem szelektalodtak az orgazmus kepessege alapjan az evolucio soran, ebbol adodoan teljesen veletleneszeru hogy mennyi ido kell nekik az orgazmushoz. Ezzel szemben a ferfiak szelektalodtak a gyors orgazmus kepessege alapjan, ugyanis aki nem volt kepes gyorsan vegezni, tovabb kellett serulekeny helyzetben lennie, nagyobb esellyel nem elte tul az aktust mert felfaltak a nagyobb ragadozok. Tehat a ferfiaknak, mindegyiknek meg kell tanulni ezt kontrollalni ami ugye gyakorlassal megy. (nem en talaltam ki, nezz utana)
A szexualisan erett, nekem azt jelenti hogy felelosseg teljes szexualis eleltet tud elni es nem csak mastol varja az orgazmust. Olyan kerdes valoban nem sok van hogy nem tud sz*pni a csaj, viszont hany olyan van "lehetek terhes ...?"
Hany olyan kerdes van hogy nincs orgazmusa, nem megy be az ujja se, tizen eves lanyoktol. Nyilvan mert erett es ismeri a testet.
azért a terhes lehetek...mert a fiúnak nem dolga védekezni? szted ha az eredmény a férfit (itt fiút) is befolyásolná, hány terhes lehet a csaj kérdés lenne...segítek, nagyon sok.
amég magának nem megy be az csak az ő gondja. nem is igazán a nő dolga csak hogy "bemenjen" :DD
nem keverek semmit. a lányok már érett viselkedést várnának mikor a fiúk még az "oldalbabök majd elfut" -nál járnak. :D
Missi_Key
Nem tudom miért gondolod, hogy azok a lányok, aki ide írják, hogy nem tudnak elélvezni, azok tesznek is azért, hogy élvezzék a szexet. A legtöbben nincsenek tisztában a saját testükkel, nagyon sokan még magukat sem tudják orgazmusig eljuttatni. Aztán meg szex közben várják a csodát, miközben ők semmit sem tesznek érte. Persze, mi férfiak elélvezünk, de ha velünk is annyit kéne foglalkozni, mint a nőkkel nekünk, akkor már mindjárt más lenne a helyzet..
Hát, a 30 felettiek között már jobb eséllyel találni olyan pasikat, akiknek megvan az önbizalmuk meg a tapasztalatuk a nőkhöz.
(Én már 14 évesen is 30+-os pasikról fantáziáltam. :) Nehéz volt kivárni, hogy valamennyire hozzájuk öregedjek. Utáltam fiatalnak lenni, többek közt emiatt is.)
"nem keverek semmit. a lányok már érett viselkedést várnának mikor a fiúk még az "oldalbabök majd elfut" -nál járnak. :D"
A lanyok egesz eletukben erett viselkedest varnak. Az mas kerdes hogy egy erett ferfi nem fekszik le egy gyerekkel (erett gyerekkel se).
A nők mindig az idősebb faszt várják.
A 15 éves csajok meg a 20 éves srácokra néznek fel és így tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!