Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan viselkednetek ebben a helyzetben?
Naná!
Ne féltékeny légy arra a szarra, hanem vedd a kezedbe.
Amikor használod, kezdd el nyalni is, meg simogatni, később pedig egyre inkább csak te dominálj és a vibri kevésbé, végül észre sem fogja venni, hogy "csak" te vagy.
7 nővel voltam az életben. Abból 6 elélvezett, 1 meg fél óra nyalás (másnap nyelv izomlázam volt) és 20 perc dugás után sem.
Csak a tapasztalataimból kiindulva (jól nyalok szinte minden nő visszajelzése alapján és a farkam is 17 centi és jól is tudom használni) szerintem kettőnk közül inkább benne volt a hiba.
Egyszerűen csak vannak nők, akiknek ez nem megy valamilyen testi/lelki gond miatt. Ne a te fejed fájjon a barátnőd gondja miatt.
(Mondjuk azt nem írtad, de fontos lenne tudni hogy korábban más férfiakkal elélvezett-e már. Én úgy vettem, hogy nem, ez alapján írtam a válaszom.)
23/F
Kedves egyes, téged szponzorál a könyv írója, hogy minden kérdés alá belinkeld azt "könyvet"?
A kérdezőnek meg annyit ajánlanék, hogy kérdezd meg a barátnődet, hogy ő hogyan szeretné, kommunikáljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!