Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor pedofilnak számítok?
Figyelt kérdés
A mai napon randiztam egy 14 éves lánnyal.. Elsőnek sétáltunk, utána bekísértem az InterSpar autóparkolójába... Miután bementünk, megnéztük, hogy vannak-e még rajtunk kívül, de szerencsére nem voltak.. :) Utána vadul elkezdtük egymást csókolni és a falhoz szorított a lány, de közben csókolt, de egyre vadabbul, majd a bugyijába nyúltam és simogattam ott, meeg kielégítettem, majd ő is az alsómba nyúlt és kielégített, közben pedig öleltük egymást... Csak hát, utólag vettük észre, hogy volt ott egy kamera... Szerintetek ebből lehet valami? :/ Még az a szerencse, hogy fiatalabbnak látszom a koromhoz képest... Most akkor pedofilnak számítok? :( A lány nagyon élvezte... A nemi szervét oda nyomta az én nemiszervemhez, persze ruhában.. :P 19/F2016. jan. 1. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!