Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prüdnek számitok ha? (véleményekért zöldkéz)
Figyelt kérdés
Ha nem engedem az anált és a 69es pozt, és a pisikaki szexet nem szeretném kiprobálni? Ezen kivül mindenben benne vagyok. Lenyelem, kikötözés, beöltözés bármi. Akkor prüdnek számitok? Véleményekért azért adok zöld kezet (ha tetszik nekem a válasz ha nem) mivel én kérdeztem véleményt:))2015. máj. 28. 18:54
1/23 anonim válasza:
szerintem nem számítasz prűdnek, de a 69 kicsit nekem kilóg a sorból, ha az orál belefér mindkét oldalról
2/23 anonim válasza:
A prűd szót egyáltalán nem erre használnám,hogy te épp nem análozol és stb. Szóval nem vagy az!
3/23 anonim válasza:
Szerintem nem.
(Azt mondjuk nem értem, hogy ha magát az orális szexet szereted, akkor mi a gond a 69-es pózzal.)
4/23 anonim válasza:
Nem, bár a 69ben semmi extrém sincs.
5/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Pusztán normálisnak számítasz!
21/F
6/23 A kérdező kommentje:
NEM KÉREK PRIVÁTOT!!! Ugyse válaszolok:D
igazábol a 69el az a baj hogy nem szeretnék felül lenni olyan kellemetlenül érezném magam. Ment a zöld kéz mindenkinek! :)
2015. máj. 28. 19:02
7/23 anonim válasza:
Én a mélytorkot nem szeretem. Az anállal semleges a viszonyom, a 69 a kedvencem.
Mások vagyunk, de nem vagy az :)
8/23 anonim válasza:
A felsoroltak közül en is csk a 69-et engedem, a többibe nem mennék bele
N
9/23 anonim válasza:
Szerintem sem vagy ettől prűd :)
10/23 anonim válasza:
nem, ettől nem vagy prűd, sőt nekem is ezek a tabuk:D mondjuk a 69 belefér, bár nem a kedvencem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!