Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Végzősként meddig számítok...

Végzősként meddig számítok diáknak?

Figyelt kérdés
Meddig vállalhatok diákmunkát? Amíg a diákom érvényes, vagy ameddig lemennek a szóbelik?

2015. máj. 23. 13:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha most végzel, akkor október 31. De érdeklődj utána most, illetve kérj ki iskolalátogatásit, mielőtt vége a vizsgáknak. Én nagyon megszívtam érettségi után, mert már nem adtak ki iskolalátogatásit, a diákszövetkezet meg azt kért volna. Azóta talán változott a helyzet, de jobb biztosra menni :)
2015. máj. 23. 13:11
 2/3 anonim ***** válasza:

A helyzet rendezetlen, évek óta.

A kormányrendelet szerint a tanulói jogviszony megszűnik a vizsgaidőszak utolsó napján (június huszonvalahanyadika). A diákigazolvány ettől függetlenül érvényes októberig. Elvileg iskolalátogatásit is csak úgy adhatnak ki, hogy júniusban lejár, és utána nem vállalhatsz munkát, de van, ahol csinálnak egy stiklit pont emiatt.

2015. máj. 23. 13:54
 3/3 anonim válasza:
én augusztus 31-re tippeltem...
2015. máj. 23. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!