Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prüdnek számitok ha? (véleményekért zöldkéz)
Én sem szeretem a 69-et nem vagy egyedül, picit feszélyez, hogy ott az ánusz az orra közelében. Az exem, akivel sokáig együtt voltam, nem zavarta, sok más jó póz van az orálhoz, csak ez a legnépszerűbb, amiért egyszerre adhatjátok egymásnak.
De ha még nem próbáltad, azért kipróbálni érdemes, lehet megtetszik majd!
Nem olvastam a válaszokat. Ha neked ezek nem férnek bele akkor ilyen vagy és, aki ezt nem tudja elfogadni magára vessen, mert ettől még jó lehetsz szerintem.
A "pisikaki szexet" nekem se fér bele, a 69es és anál is belefér meg, amiket még írtál szintén. De mivel nem vagyunk egyformák, el kell tudni ezt fogadni.
N
Igen kib*szopott prűd vagy, hogy nem hagyod, hogy lesz*rjanak meg lepisiljenek.
Nem hinném, hogy ettől prűdnek számítasz, de szerintem 69-et próbáld ki, lehet hogy később kedvenc pózaid között lesz. Nekem sem a kedvencem mert imádom nyalni a barátnőmet imádom amikor szop de ha nyalom akkor ő nem tudja, csinálni vagy valamikor abba kell hagynia. De próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!