Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mire számítsak?
A haveromat jol ismerem.. A másik kettot nem nagyon..
En hiszek neki, mert ugy ismertem ot meg..
Legális erőszak ez lesz a vége ...
Olyannal soha nem mennék bele akit nem ismerek eléggé ...
Én sose mennék bele olyannal, akit nem szeretek... Én másként nem tudom elképzelni.
Tehát én sose mennék bele, de ettől eltekintve:
-Voltál már több fiúval is egyszerre? Mondjuk 2-vel? Ha nem, miért rögtön 3-al akarod kezdeni?
-Miért kell h kikötözzenek? Ez szerintem még egy kapcsolatban is előzetes megbeszéléssel és maximális bizalom mellett képzelhető el...
-Ezt ő ajánlotta fel? Kinek a fejéből pattant ki? Ha az övéből, akkor miért? Kíván téged? És hogy jönnek ehhez a haverjai? Ha Ő kíván téged, miért akarja a haverjait is belevenni?
-Tehát összesítsünk: 3 pasi (akik közül 2-t nem ismersz) kikötöz és szexel veled. Megígérik, h leállnak, ha szólsz... --> ezek közül 2-t nem ismersz. Mi van ha nem akarnak leállni? Még ha nem kötöznének ki, akkor se nagyon tudnád megvédeni magad 3 pasitól, még úgyse, ha a haverod állja a szavát...
Szóval ha nem akarod, h megerőszakoljanak, szerintem semmiképpen se menj bele. Ennek nem lesz jó vége.
Ha mégis, legalább ne kötözzenek ki, vagy csak 2-en, vagy csak a haverod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!