Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem körülmetélt. Mire számítsak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem körülmetélt. Mire számítsak?

Figyelt kérdés

Zsidó vagyok és az eddigi két párom is az volt. Most viszont kezd komolyra fordulni egy fiúval, aki nincs körülmetélve és nem tudom ez mivel is jár.

A vicces kedvűek jelezném, hogy már egy hete az én fejemből is kipattant az az éles elméjű megjegyzés, hogy "Nem kóser kolbász":D Ne koptassátok feleslegesen a billentyűzetet.

2015. nov. 7. 20:01
1 2
 1/15 RRR ***** válasza:
100%

semmi "bajra"

nem egy extrém szitu,ha valakin van kupak

ha feláll a farka úgy is lecsúszik a makkja alá

ne izgulj,simán megbirkózol ezzel "problémával"

2015. nov. 7. 20:03
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
Te ne számíts semmire, ugyan azt fogod érezni mint eddig :D
2015. nov. 7. 20:04
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
Számíts arra, hogy ha kölcsönkérsz tőle, nem lesz kamat :D
2015. nov. 7. 20:07
 4/15 anonim ***** válasza:
Kerdezo meg tenleg nem lattal fitymas szerszamot?
2015. nov. 7. 20:15
 5/15 anonim ***** válasza:
62%
Mégis miért lenne más, ha megvan a bőre ott úgy mégis? Ha nem csúszik le magától, lehúzod... amúgy meg ez a normális "alapbeállítás" minden férfin. Vannak zsidó felmenőim (is), de sosem vágatnám meg magam vallási alapon...
2015. nov. 7. 20:15
 6/15 A kérdező kommentje:
Csak képeken. Igyekszem informálódni.
2015. nov. 7. 20:16
 7/15 anonim ***** válasza:
47%
A nagyszülők ki fognak bukni, de ezen kívül más meglepetésre nem kell számítanod.
2015. nov. 7. 20:19
 8/15 anonim ***** válasza:
77%
#7 ez nagyon nem vicces...
2015. nov. 7. 20:22
 9/15 Linó03 ***** válasza:
100%
Esetleg az övé érzékenyebb a tiédnél, amiatt, hogy általában védve van a fitymával.
2015. nov. 7. 20:33
 10/15 A kérdező kommentje:
Emberek, zsidó vagyok, nem űrlény. Olyan privát üzeneteket kapok, mintha egy másik bolygóról származnék, vagy aranyat kakilnék:D
2015. nov. 7. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!