Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem körülmetélt. Mire számítsak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem körülmetélt. Mire számítsak?

Figyelt kérdés

Zsidó vagyok és az eddigi két párom is az volt. Most viszont kezd komolyra fordulni egy fiúval, aki nincs körülmetélve és nem tudom ez mivel is jár.

A vicces kedvűek jelezném, hogy már egy hete az én fejemből is kipattant az az éles elméjű megjegyzés, hogy "Nem kóser kolbász":D Ne koptassátok feleslegesen a billentyűzetet.

2015. nov. 7. 20:01
1 2
 11/15 RRR ***** válasza:
66%
és nem??:DDD
2015. nov. 7. 21:08
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
Hogy mire számíts?Erőteljesebb szagokra...kitartás!
2015. nov. 7. 21:08
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
Jákob bácsi mit szól hozzá? ;)
2015. nov. 7. 21:20
 14/15 anonim ***** válasza:

A fityma csak egy plusz dolgot fog okozni a te szempontodból, hogy azt is lehet kényeztetni. :) Sőt, az igen érzékeny.

Valamint, bár ez lehet, hogy elsőre nem fog tetszeni, de egy fitymás pénisz jobban szagosodik. Majd meglátod, hogy p.csszaga lesz. XD A körülmetélt szinte szagtalan 1 nap gatyában rohadás után is.

2015. nov. 8. 00:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem kóser !
2016. jan. 22. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!