Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tolta el a kezemet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tolta el a kezemet?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel nem régen jöttünk össze,nagyon szeretjük egymást. Egyelőre még csak a csókig jutottunk. Ma hevesen smároltunk majd elkezdtem felülről belenyúlni a felsőjébe. Ekkor megfogta a kezemet is kihúzta onnan,de nem szólt semmit. Korábban már nyúltam oda és hozzá is értem a bimbójához,akkor nem szólt. Kicsit kínos volt,de rávettem magam ,hogy megkérdezzem ,zavarja -e ,ha megfogom a mellét? Ő azt mondta ,hogy nem, nem zavarja. Aztán feltettem a kérdést ,hogy akkor miért vette el a kezemet onnan,de erre nem válaszolt és látszott rajta ,hogy kicsit szégyelli magát,vagyis kicsit feszengett.

Ez vajon mi lehetett? Legközelebb megfoghatom vajon?

18/f

2016. jan. 1. 18:43
1 2
 11/12 Linó03 ***** válasza:
100%
Csak helyeselni tudok a korábbiakra.
2016. jan. 1. 19:28
 12/12 anonim ***** válasza:
24%

KERDEZO FELEJTSD EL AZ ELOZO VALASZOKAT, CSAK BELEMAGYARAZASOK!

ha elotte engedte akkor nincs semmi gond, szerintem csak azert nem akarta mert nem egy szep melltarto volt rajta, vagy izzadtnak erezte magat es nem akarta, h odanyulj ...

a nok sokkal gatlasosabbak, mert mindig megaakrnak felelni a pasiknak es tokeletesek akarunk lenni !

probald legkozelebb engedi-e ha megint nem akkor gondold tul a dolgokat.

2016. jan. 1. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!