Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma megfogta egy fiú a kezemet, nagyon fura volt, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok meleg.2015. nov. 24. 16:04
1/7 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy te nem vagy meleg.
2/7 A kérdező kommentje:
Elrántottam a kezem és azt, mondtam hagyjál!
2015. nov. 24. 16:08
3/7 anonim válasza:
Miért fogta meg? A melegek legalább olyan közvetlenek mint a lányok. Nincs ebben semmilyen mögöttes tartalom. Nem kell tőle megilyedni. Biztos tudja hogy nem vagy meleg. Nem azért fogta meg mert közeledni akart.
4/7 anonim válasza:
Szerintem nincs benne semmi. Nekem heteró barátom is fogta már meg a kezem pusztán poénból.Ja és én meleg vagyok.
5/7 anonim válasza:
Nekem múltkor egy hetero fiú fogta meg... és én meleg vagyok! :O
6/7 Candy11 válasza:
A kérdezőnek a kézfogás amit csinált bizti valamilyen szituáció következménye volt, gondolok itt segitségre vagy valamilyen élethelyzetre. Ha legközelebb ilyet átélsz csak annyit mondj kössz :D Amúgy én meleg pasi vaok és szeretek segiteni másoknak, közvetlenül.. Nem kell azonnal rosszra gondolni a sráccal szembe. lehet hogy pl megszédült vagy bármi. Igaz nem tudom a körülményt. de én csak annyit mondtam volna köszike és egy mosi a srácnak :)
7/7 Candy11 válasza:
Csak még annyit én is múltkor 2 srácot huztam vissza a metró biztonsági sávjáról kézfogva zenét hallgattak fülessel és a metró meg érkezett nagy sebességgel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!