Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha olyan csajjal jövök össze aki egy kicsit nem tetszik?
Figyelt kérdés
Mostanában sokáig voltam egyedül, így azon gondolkozok hogy lentebb adom a színvonalat, de nehezen tudom elképzelni hogy olyan valakivel legyek együtt akire ránézek és nem nagyon kívánom, szerintetek hozzá szokok majd, és csak most látom így?Adjam lentebb ?2016. jan. 1. 00:46
1/4 anonim válasza:
Szerintem gáz lenne, ha nem állna fel, de te tudod
2/4 anonim válasza:
Szóval lejjebb adod a színvonalat = mindegy ki, csak legyen valakid. Te tudod...
A külső nem minden, lehetsz úgy is nagyon szerelmes, hogy amúgy nem tetszik az a lány (hidd el, egy idő után úgy is annak fogod látni), de csak azért, mert épp magányos vagy, összejönni olyannal, akihez nem vonzódsz, butaság. Meg ezzel tulajdonképpen átvered őt.
3/4 anonim válasza:
Ha régóta nem volt senkid, akkor sem az a megoldás, hogy akkor most kihasználsz valakit, csak hogy legyen kit megd*gnod, meg hogy "papíron" legyen barátnőd.
Nem az igényeket kell elább adni, hanem az értékrendeden és a csajozási szempontjaidon kell változtatni. A leírtak alapján nekem úgy tűnik, hogy te csak a külsőt látod a nőben. Na, ezért nincs barátnőd.
4/4 anonim válasza:
lehet jobbanszo,pikmint más csaj probáld ki egyszer ennyi BUÉK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!