Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha csak leszbik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha csak leszbiket tudok bevonzani?

Figyelt kérdés
Már a fejem tetejére álltam, de még így is csak őket tudtam bevonzani, mi a fenét csináljak?

2015. dec. 31. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:
etesd meg oket a kek eressel
2015. dec. 31. 21:11
 2/9 anonim ***** válasza:

#1: Nem kérünk belőle, köszi :)

Amúgy meg sokan csak lekoptatásra használják ezt a kifogást.

2015. dec. 31. 21:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Első te akkora idióta vagy... Ha engem leszbi létemre valaki megpróbálna kék eressel megetetni kiherélném. Aztán a kék ereivel folytanám meg. A legtöbb leszbinek undorító a farok
2015. dec. 31. 21:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Fojtanám*
2015. dec. 31. 21:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha jól értem nő vagy, kérdező.

Szerintem próbálj nem leszbisen viselkedni. Lehet hogy amolyan tipikusan leszbinek nézel ki, vagy úgy viselkedsz.

Vagy amit nem annyira szeretek, de te rá szorulsz, áradozz arról, milyen pasik tetszenek. Aztán egy idő után kikopnak körülötted.

Azért a többi válaszolóhoz annyit szólnék, hogy (férfi vagyok) nem hinném hogy a leszbikus nő vs hetero férfi vitára nincs nagyon szükség... ha a másik hülye, nem kell vele foglalkozni.

2015. dec. 31. 21:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok ez a gáz.
2015. dec. 31. 21:49
 7/9 October15 ***** válasza:

Lássuk be az szpás.. vagyis hát éppen, hogy nem az de na.

Mit csinálj? Filmet de jó minőségben! :D

Egyéb iránt: Ezt most, hogy kellene elképzelni? Elvégre ha 1x lezbi akkor nyilván nem érdekled viszont a "bevonzás" valszeg nem arra utalt, hogy jaj de jól elvannak veled.. nem tiszta.

2015. dec. 31. 21:55
 8/9 anonim ***** válasza:
lehet azt hiszik hogy egy leszbikus nő vagy kérdező... vagy csak ezt használják kifogásnak mert nem akarnak téged :D
2015. dec. 31. 21:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagyon nyomulós lehetsz, ha a legtöbb ezt mondja, hogy lekoptasson...
2015. dec. 31. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!