Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa kerdes, de honnan tudom, hogy a baratnom is elment nem csak en?
Elso alkalom lesz mindkettonknek,habar mar voltam lanyokkal de nem jutottam szexig csak ujjazasig meg ilyesmi es nemigazan tudom,hogy mi a szitu.
18F
A nők 70%-a nem ejakulál. Pláne nem spriccel. =.=
Onnan tudod, hogy az orgazmus előtt megmerevedik és hangosan felordít. Aztán kérdezd meg tőle, hogy ez volt e az.
8: azt leszámítva, hogy nem gőzölög és a kutya nem nyalja meg.. XD [jobb esetben]
Egyéb iránt nem hiszem, hogy ha első körös az asszony akkor nagyon megakarná játszani. Bénázás elkerülése végett első alkalommal a legjobb ha KOMMUNIKÁLTOK... akkor nem lehet [olyan nagy] gáz.
Hangosabban és szaporábban kezd el nyögni, majd amikor vége az orgazmusnak, lassan és hosszabban nyög. De amúgy ha volt már ujjazás és elment akkor legközelebb is fel fogod ismerni azt az elélvezéses hangot :D Kérlek, vedd észre, ne úgy, mint az én exem!! :)
Ajj de ki az a hülye aki megjátssza???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!