Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Furcsa kerdes, de honnan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa kerdes, de honnan tudom, hogy a baratnom is elment nem csak en?

Figyelt kérdés

Elso alkalom lesz mindkettonknek,habar mar voltam lanyokkal de nem jutottam szexig csak ujjazasig meg ilyesmi es nemigazan tudom,hogy mi a szitu.

18F

2015. dec. 31. 11:45
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Onnan, hogy becsukta az ajtót
2015. dec. 31. 11:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a nagyon hasznos valaszt,kerlek ezentul inkabb tartsd meg magadnak :)
2015. dec. 31. 11:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit megfeszül a hüvely :)
2015. dec. 31. 11:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Abból, h remélhetőleg ő is szeretné elérni, s megmondja mi a jó neki. (esetleg az elején mondd el neki, h ne féljen irányítani, és mondja, h hogyan jobb, vagy mi az ami nem kellemes neki!) sajnos vannak "ügyes" lányok, akik jól játszák el... Én egyetlen biztosnak azt tartom, ha spriccelve élvez akivel vagyok. Ilyen eddig egy lány volt, és most is vele vagyok 😉 (de nem csak a szexért! 😃)
2015. dec. 31. 11:59
 5/10 anonim ***** válasza:
69%

A nők 70%-a nem ejakulál. Pláne nem spriccel. =.=

Onnan tudod, hogy az orgazmus előtt megmerevedik és hangosan felordít. Aztán kérdezd meg tőle, hogy ez volt e az.

2015. dec. 31. 12:03
 6/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,hasznosak szamomra :),mindenkepp szeretnem ot is a csucsra juttatni.
2015. dec. 31. 12:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha aktus,közben te előbb mész el, akkor szélsebesen ujjazva nyald a csúcsra,azt nem lehet megjátszani.
2015. dec. 31. 12:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Olyan mint egy gőzölgő pite... :)
2015. dec. 31. 12:19
 9/10 October15 ***** válasza:
100%

8: azt leszámítva, hogy nem gőzölög és a kutya nem nyalja meg.. XD [jobb esetben]

Egyéb iránt nem hiszem, hogy ha első körös az asszony akkor nagyon megakarná játszani. Bénázás elkerülése végett első alkalommal a legjobb ha KOMMUNIKÁLTOK... akkor nem lehet [olyan nagy] gáz.

2015. dec. 31. 12:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Hangosabban és szaporábban kezd el nyögni, majd amikor vége az orgazmusnak, lassan és hosszabban nyög. De amúgy ha volt már ujjazás és elment akkor legközelebb is fel fogod ismerni azt az elélvezéses hangot :D Kérlek, vedd észre, ne úgy, mint az én exem!! :)

Ajj de ki az a hülye aki megjátssza???

2016. jan. 2. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!