Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A haverom anyja állandóan flörtöl velem, hogyan tudnám lefektetni?
Figyelt kérdés
Mindig mikor a haveromnál vagyok az anyja direkt hajolgat előttem meg mindig mondja milyen jól áll nekem az a ruha ami épp rajtam van, nagyon jóban vagyunk, de nem tudom hogyan mondjam el neki, hogy benne lennék vele, tanácsokat kérnék, hogy hogyan közeledjek felé meg hogy mit kéne mondani neki2015. dec. 30. 07:46
11/14 anonim válasza:
Nem is értem ezt a kérdést miért veszi magára mindenki.
Képzelje mindenki magát a kérdező haverjának szerepébe.
Megtudod hogy a haverod megdugta anyád. Lássuk a tényeket.
1. A dugás jó.
2. Szereted anyukád és azt akarod jó legyen neki.
3. Kedveled a haverod és azt akarod jó legyen neki.
4. A dugáskor jó volt anyukádnak és a haverodnak is.
5. Te örülsz hogy nekik jó volt, jól érezték magukat, mert szereted őket és azt akarod hogy nekik jó legyen.
12/14 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon jól leírta
2015. dec. 30. 15:38
14/14 anonim válasza:
Te is mondj neki olyanokat hogy milyen csinos,jól néz ki a ruhája,több évet letagadhatna stb..ha tudod ovatosan,finoman simogasd meg a kezét.Ha nem húzza el,szabad a pálya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!