Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hizlaljam fel magam, hogy sexybb legyek? 27/N
#10 Nem a testem árulnám csak neten modellkednék. Videók+képek. És ott is csak weight in, belly stuffing, belly play vidik lennének. Az meg, hogy csak ráfekszek valakire stb jó lenbe pl face sit, squashes... de annak itt tenyleg nincs keletje bár par video erejeig a parom is beválalná.
#9 Ez is ízléses. Nincs az az isten, hogy egy dekát is fogyjak.
Ha télleg nagyon hízni akarsz akkor a napi kalória beviteled növeld meg a kétszeresére (pl napi 1000 kcal helyett vigyél be napi 2000 et) ja és a mozgást is hanyagold. Bár figyelmeztetlek hogy ez nagyon veszélyes könnyen kaphatsz szívinfarktust ekkors súllyal.
bár kétlem hogy bárkinek is sexy lennél 160 centisen 100 + os súllyal
Nekem az lenne a kérdésem ehhez hogy, nem félsz a veszélyeitől? Szívpanaszok, nehéz légzés, hamar kimerülés, érrendszeri problémák, stb.? Lehet hogy most, per pillanat nem érdekel, de lehet később zavarni fog.
Egyél gyors és zsíros ételeket, ha ez minden vágyad.
Neten meg találhatsz, erre vevő oldalakat.
Tehát most csak egy hül.ye ku.rva vagy, és hül.ye dagadt ku.rva akarsz lenni. Értem.
Így már rájöttem mi lehet a sexybb, mert egyébként lövésem nincs.
157 cm vagyok, és 80 kg, és leadni akarok 15 kg-ot, hogy jobban is nézzek ki, meg jobban is érezzem magam, bár én a szakmámból élek meg. Esetleg priviben leírom, milyen hormonproblémák vezettek el a súlyfeleslegemig.
Esetleg vágasd le a lábaid térdből! Egyrészt erre is van kereslet, van akinek ez a fétise, másrészt helyből több kiló lennél, mint ahány centi. Na mit szólsz?
Egy dolgon azért érdemes elgondolkodni: a legtöbb csaj csak 30 éves koráig tud megélni a testéből. Az már egészen extrém perverz, akinek az extrém kövér ÉS öreg asszonyok jönnek be.
Szóval egy-két éved van még megélni a testedből, aztán más munkát kell keresned.
Kiöregedtél a szakmából. :P
Sok szénhidrát, sok zsír.
Ez a legkönnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!