Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Másfél éve együtt vagyok a barátommal és még sosem sikerült orgazmust elérnie nálam. Az elején még elmondtam neki őszintén, amikor próbálkozott, hogy nem megy. Nagyon próbálkozik, tényleg, de valahogy nem csinálja olyan jól, olyan intenzíven, hogy orgazmus is legyen belőle. Mostanában - tudom nem szép dolog -, de kezdem színlelni, hogy milyen jó, de csak egyre jobban kétségbeesek. Magamnak simán sikerült, akár igen rövid idő alatt. Próbáltam neki megmutatni, maszturbáltam előtte, tanítgattam, de már belefáradtam. Leültem vele beszélni, de csak megbántódott, nem szeretném bántani. De mégis mit tehetnék? Borzalmasan zavar, hogy nem volt orgazmusom egyszer sem a kapcsolatunk alatt. 19/L2015. dec. 27. 23:20
1/2 anonim válasza:
először kicsit nehéz lesz, de hidd el hamar belejössz.beszélj közben, mond Neki mit szeretnél most..nem sok idő elteltével magától tudni fogja ;) sok sikert!
2/2 anonim válasza:
Az a baj, hogy hibát-hibára halmoztál! Elhiszem, hogy szeretnéd azt az orgazmust, de sajnos azért "meg kell dolgoznod" és nem úgy, hogy megbántod a pasid és még hazudsz is neki!
Szóval kezdjük az elején!
Ismerd meg a saját tested és vágyaid. Ha masztizással eléred magadnál a kívánt hatást, akkor ezt gyakorlással és a páros hathatós közreműködésével ültesd át a gyakorlatba! Nagyon fontos a kommunikáció is! Tehát ha színészkedni kezdesz magadat és a párod is átvered, ezzel falat húzva közétek!
Ha pedig nagyon sértődős a pasi - nem figyelve az igényeidre, akkor neki nem az a fontos, hogy TE élvezz el, hanem Ő juttasson el. Remélem érthető a különbség!
Ismerd meg magad, beszéljetek és gyakoroljatok! (Tabuk nélkül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!