Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő ha valaki 30 éves nő létére még szűz?
Kerdezovel hasonlo cipoben jarok, de en soha nem tartottam cikinek, elitelendonek. Ahogyan en sem latok bele mas maganugyebe, az en homlokomra sincs rairva, hogy nem volt meg szexualis elmenyem. Teljesnek erzem igy az eletem, eljarok ide-oda, ki tudok teljesedni a szakmamban, sikereket tudok elerni, jo ember lehetek. :) Egyetlen egy ember tud rola, akiben maximalisan megbizok. Ugyanakkkor az itt (is) elhangzott tarsadalmi nyomasok miatt felve "nyulok" a kapcsolatokhoz, vajon mit szol majd a ferfi? Ha a sajat peldamat nezem, akkor nem varnek eveket az elsore, johet, amikor kell. :) Tovabba nem is ugrabugralnek pasirol pasira, hogy kiprobaljam, massal milyen. Nekem ez nem menne. Szerintem aki olyannal talalkozik, aki relative keson ero es sokaig szuz, egy nagyon odaado es ragaszkodo partnert talal meg benne. Mindenki maga dontse el, hogy ez szamara jo-e vagy sem. :)
Ypszilon1980 szemelyisegeszemelyisege pedig nagyon megfogott, hogy nem szalad el. Nekem szimpatikus, ahogy a parod at akarod segiteni, es ravezeted. A turelem es ez a szeretet meghozza az eredmenyet.
Szoval: biztosan nem elitelendo. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!