Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elítélendő ha valaki 30 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő ha valaki 30 éves nő létére még szűz?

Figyelt kérdés
2015. dec. 27. 21:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem elítélendő:) Viszont arra senki se gondol, hogy esetleg azért is lehet szűz mert így döntött nem azért mert nem kapott soha egy ajánlatot se?
2015. dec. 27. 21:45
 12/22 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nekem a barátnőm 34 évesen az, de van rá oka. Viszont örülök, hogy én leszek neki az első, nagyon szeretem.
2015. dec. 27. 22:00
 13/22 anonim ***** válasza:
54%
Az elítélendő, hogy 30 éves fejjel ilyen kérdés eszedbe jut, ha ez nem kamu...
2015. dec. 27. 22:05
 14/22 anonim ***** válasza:
13. A mai világban? Szerintem ha te lennél hasonló helyzetben, benned is felmerülne, a társadalom nyomására. De természetesen a kérdezőnek vannak értékei, és miért nem inkább azokat nézzük?
2015. dec. 27. 22:18
 15/22 Ypszilon1980 ***** válasza:
Miért kellene elítélni? Az ember nem úgy szeret bele valakibe, hogy előre megkérdezi, hogy szűz-e még, legalábbis én nem. Ha közben kiderül, akkor persze el kell gondolkodni, hogy miért lehet-e ilyen korban, az én barátnőmnél ez szóba került és így érthető, el is fogadtam, bár nehéz lesz eljutni a szexig vele, de megéri.
2015. dec. 27. 23:19
 16/22 anonim ***** válasza:
52%
az biztos hogy vmi baj van vele...ez nem normális, és ezt nem a társadalmi nyomás hozza ki belőlem.
2015. dec. 27. 23:22
 17/22 anonim ***** válasza:
52%
Nem ciki,de vagy bűnronda,vagy valami más gyíkja van,ha eddig nem dugta meg senki.
2015. dec. 27. 23:43
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha téged nem zavar, akkor nem. Legfeljebb másoknak furcsa lehet és talán megfogalmazhatják magukban a kérdést, hogy vajon miért nem volt ez a nő eddig még senkivel.
2015. dec. 28. 09:56
 19/22 A kérdező kommentje:
sziasztok! Igazából több tényező is befolyásolt! Egyrész szigorúan neveltek a szüleim és emellett még válogatós is vagyok. És eddig csak mindenkinek egy éjjeles kapcsolatra kellettem, többnyire azok próbálkoztak be nálam aki párkapcsolatba él, illetve családos.
2015. dec. 28. 14:01
 20/22 anonim ***** válasza:

Kerdezovel hasonlo cipoben jarok, de en soha nem tartottam cikinek, elitelendonek. Ahogyan en sem latok bele mas maganugyebe, az en homlokomra sincs rairva, hogy nem volt meg szexualis elmenyem. Teljesnek erzem igy az eletem, eljarok ide-oda, ki tudok teljesedni a szakmamban, sikereket tudok elerni, jo ember lehetek. :) Egyetlen egy ember tud rola, akiben maximalisan megbizok. Ugyanakkkor az itt (is) elhangzott tarsadalmi nyomasok miatt felve "nyulok" a kapcsolatokhoz, vajon mit szol majd a ferfi? Ha a sajat peldamat nezem, akkor nem varnek eveket az elsore, johet, amikor kell. :) Tovabba nem is ugrabugralnek pasirol pasira, hogy kiprobaljam, massal milyen. Nekem ez nem menne. Szerintem aki olyannal talalkozik, aki relative keson ero es sokaig szuz, egy nagyon odaado es ragaszkodo partnert talal meg benne. Mindenki maga dontse el, hogy ez szamara jo-e vagy sem. :)

Ypszilon1980 szemelyisegeszemelyisege pedig nagyon megfogott, hogy nem szalad el. Nekem szimpatikus, ahogy a parod at akarod segiteni, es ravezeted. A turelem es ez a szeretet meghozza az eredmenyet.

Szoval: biztosan nem elitelendo. :)

2015. dec. 30. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!