Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom megkért hogy 2 hónapig ne borotváljam le. Ti megtennétek?
Figyelt kérdés
mindig borotválom. mondta hogy neki tetszik így csak kiszeretné próbállni milyen ha mar olyan nagyon nagyon be van nőve2015. dec. 27. 00:51
2/14 anonim válasza:
Ez elején szúrni fog, neked viszket is. Késöbb a hosszúságával arányban majd selymesedik, puhul a szőr. Ha még nem találkozott ilyennel akkor izgalmas lesz neki. f.
3/14 A kérdező kommentje:
szerintem már találkozott ilyennel. de megkért hogy most egyszer nem e hagynám meg mert szeretne úgy. ja 3 éve vagyunk együtt
2015. dec. 27. 00:59
5/14 anonim válasza:
Én is belementem,sőt azóta sem borotválom,mert neki nagyon bejött,nekem pedig egyszerűbb az életem így!
7/14 anonim válasza:
Én pasim is így kezdte. Azóta nem borotválom, igazi őserdő. De mind kettőnknek jobb így.
Sőt a szex is izgalmasabb.
Egyébként ahogy hallom a pasik mostanában már a szőrösre buknak. :)
25/L
8/14 anonim válasza:
Nagyon sokan szeretik úgy. Én kimondottan utálom ha szúr, vagy ha kivan pattogva.
9/14 anonim válasza:
Biztos, hogy nem. En undorodom mindenfele szortol...
10/14 anonim válasza:
Hát 2 hónapot tuti nem, max. 1 hónapot növeszteném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!