Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez még nem jelent rosszat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez még nem jelent rosszat, ugye? 22L

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy sráccal. Igazából pár levélváltás volt köztünk. Az eljén úgy tűnt, hogy félénkebb, kellett az, hogy én "adjam alá a lovat", pontosabban: noszogassam, kérdezgessem. Csetlő-botlónak tűnt. A minap viszont tett egy intimebb megjegyzést. Elég intimet.

Igazából még nem is nagyon ismerjük egymást. Nagyon kezdetleges minden. De egy ilyen tipusú megjegyzés még nem jelent rosszat, ugye? Arra utalt, hogy én+ő együtt kettesben. Amire én pozitívan reagáltam.

Mondjuk örültem neki annyiból, hogy akkor most már tuti, hogy tetszem neki. Jó, régóta nézegetjük, de még nem ismerjük egymást.

Ne vonjak le semmit ennyiből még, ugye?

2015. dec. 25. 22:22
1 2
 1/11 RRR ***** válasza:

nem

ne vonj le semmit,még korai

2015. dec. 25. 22:23
 2/11 A kérdező kommentje:
Ok :)
2015. dec. 25. 22:24
 3/11 anonim ***** válasza:
A srác meg akar dugni, ezt vond le tanulságul... tehát döntsd el hogy tetszik vagy nem, de ne húzd az agyát.
2015. dec. 25. 22:31
 4/11 anonim ***** válasza:

Levelezzetek még.Ezt egy hétköznapi programra is érthette!

Jó tanács!Ha találkoztok.Azt mindenképp nyilvános helyen tegyétek!

2015. dec. 25. 22:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Régóta méregetjük egymást és én is gondoltam már rá úgy. Persze 1 mwgjegyzésből csak szexet nem lehet kijelenteni.
2015. dec. 25. 22:33
 6/11 A kérdező kommentje:

#4 Remélem fogunk még levelezni.

Mindig nyílvános helyen futunk össze, rendes srác.

2015. dec. 25. 22:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Ismeritek egymást személyesen is, csak személyesen nem beszéltetek még?
2015. dec. 25. 22:35
 8/11 anonim ***** válasza:
51%
Ne haragudj,hogy ezt mondom,de úgy beszélsz,mint egy 15 éves kislány..:D Semmi gond nincs azzal,ha egy felnőtt férfi jelzi,hogy bejössz neki,ha emellett egyébként normális és nem csak arra megy.Valahogy ki kell fejezni,hogy nem csak barátkozni akar.Ha tesz "olyan"megjegyzést,akkor biztos,hogy bejössz neki,ne aggódj:)
2015. dec. 25. 22:35
 9/11 A kérdező kommentje:
#8 Igazad van, köszönöm :))
2015. dec. 25. 22:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Vigyázz, lehet, hogy féltékeny, de csak meg akar fektetni.
2015. dec. 25. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!