Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények? 24L
Az elején egy kis bevezető, hogy képen legyetek. De nem véletlenül ebbe a témakörbe írtam.
Idén a karácsonyt a nagybátyáméknál töltjük. Én már tegnapelőtt este megérkeztem, a szüleim tegnap este.
A nagybátyámék elmentek még bevásárolni, de rám bízták az unokaöcsémet, az én "legnagyobb" örömömre, mivel vele 2x annyi időbe telne, míg mindent megvesznek. Mi tagadás, elég problémás gyerek.
Vettek neki egy polcot, amit még karácsonyig a falon szeretett volna látni. Kettecskén voltunk. Elkezdett hisztizni, hogy "apa nem is fogja felrakni, de neki kell, megígérte" bla bla. Azt se bánta volna, ha én rakom fel.
Aztán egyszer csak csengettek. Az egyik szomszéd volt. ismerem, mikor a nagybátyáméknál vagyok, mindig átjön csak úgy csevegni is kicsit. Visszahozott egy szerszámot. lakberendezéssel meg miegymással is foglalkozik. Több mindent segített már a nagybátyáméknak. persze az unokaöcsém ezt pontosan tudta és elkezdett előtte hisztizni. A srác felajánlotta, hogy segít felrakni, mivel gondolja, úgy valószínű őt kérték volna meg, hogy tegye fel.
Hazaszaladt a felszereléséért. Amikor visszajött, ugye végig ott volta mellette, nem hagyom egyedül a vendéget.
Ahogy rajta felfelé, megbökött (értsétek úgy, hogy a vállával), hogy jó lesz e ahogy felrakja? na most az én szakértelmem e térten... Persze, hogy jó, csak tudja, hogy mit csinál. Aztán tett olyan megjegyzéseket, hogy majd natúrba számol el velem. Rá is kérdeztem, hogy nálad ez a munkadíj. A válasza az volt, hogy nálad igen, de csak nálad. Aztán kérdezte, hogy máshová nem kell beverni a "szöget"? Szóval ilyen célzásokat tett. Végig mosolygott, közel állt hozzám. Persze ismerőm őt, sokszor beszélgettünk, ha a nagybátyáméknál voltunk, szeret hülyülni, flörtölni. Amúgy van barátnője, komoly méghozzá. Most jön az, hogy akkor szoknyapecér a csávó, de nem az. A családunk elég konzervatív, ha rossz híre lenne, fel sem engednék az udvarra, főleg nem a házba.
A nénikém is észrevette, hogy igen barátságos, túl közvetlen velem egyébként, szerinte nem is helyén való, hogy ennyire, mivel barátnője van. Ő nem érti ezt a viselkedést. Tudjátok ez a nagyon bújós, barátkozós típus. Közvetlen az emberekkel. Nem rossz fiú, nem bulizós, csak van ez nála, hogy szexuális dolgokra célozgat, illetve dicsérget is, külső-belső téren. Mondjuk valamikor arra is célzott, hogyha nem lenne barátnője most, akkor akár lehetne valami. Panaszkodik is olykor a jelenlegi párjára. Elég bizalmas velem, ami fura is volt az elején, hogy ennyire megnyílt nekem lelkileg, pedig nem túl bizalmas figura alapjáraton. Ezt azért gondolom, mert munka téren is titkosabb dolgokat megoszt velem, meg magánéleti téren is, amiket nem hiszem, hogy másnak (közelebbi haverokon kívül) elmond. Engem azért olyan nagyon régen nem ismer és volt, hogy hónapokig nem is látott.
Miért ennyire barátságos velem?
Persze hogy megsámfázna!
Minden "férfi" meg akar dugni mindenkit, csak fél hogy megbukik, esetleg a lány komolyan fogja venni, és neki már így is 2 menyasszonya van, stb..
A férfi nem 25% sem hűséges, azok is csak azért mert kappanok!
F/60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!