Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok! Ti mit szolnatok ehhez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Ti mit szolnatok ehhez?

Figyelt kérdés

van egy lany baratom akivel nagyon jol elvagyunk (nem vagyunk legjobb baratok)de en nagyon vonzonak talalom es tudom hogy o is engem(nem selytem meg ilyenek biztosan tudom) . es a kerdes az lenne ti mit szolnatok egy ilyen helzyetben ha egy fiu azzal fordulna hozzatok hogy parszor szexeljetek. nem ugy mint a baratsag extrakkalban hanem csak hogy kevesbe legyen annyira bena hogy "gyakorolhasson" es kiprobaljon dolgokat.

egyikonk sem szuz

2015. dec. 22. 14:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%

Előbb kérd meg,hogy gyakoroljátok együtt a nyelves csókot,ha arra nemet mond akkor a szexre esélyed sincs.

Hátha nagyon beindul a csóktól és spontán módon lesz szex is.

2015. dec. 22. 15:05
 12/22 anonim ***** válasza:
hany evesek vagytok?
2015. dec. 22. 15:50
 13/22 A kérdező kommentje:
en 16 o 17
2015. dec. 22. 16:15
 14/22 anonim ***** válasza:
84%

Normális 16 éves lány nem tesz ilyet.....gáz, hogy még az ilyen kislányokat is csak ilyenre akarjátok használni......

Nagyon nagylelkű vagy, hogy megengeded neki, hogy gyakorolhasson rajtad....mindjárt hasraesek...

Az, hogy 16 évesen nem szűz, már meg sem említem....

21/L

2015. dec. 22. 17:24
 15/22 anonim ***** válasza:
17 évesen de semmi probléma :D biro az ilyen idiotakat akik azt hiszik h fhuu most mekkorat oltok azt a nagy oltasbol kemeny szopas lesz xdd de nembaj az ilyeneken jo rohogni xddd
2015. dec. 22. 18:18
 16/22 anonim válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..

én ide is azt válaszoltam, hogy benne lennék, de minden ember más, és minden kapcsolat más...

2015. dec. 22. 20:43
 17/22 anonim ***** válasza:

Ismerni kellene a lány erkölcsi beállítottságát.Mert ha jól tálalod(de nem ezzel a szöveggel!) és bevállalós,lehet,hogy benne lenne.

Annyit mondj,hogy nagyon vonzódsz hozzá.És úgy érzed,hogy ő is hozzád.Esetleg lehetne e több is közöttetek?

A válaszából már valószínűleg tudni fogod merre hány méter.

Mindenesetre gyorsan húzd el a fejed ha szükséges :)

2015. dec. 22. 20:53
 18/22 A kérdező kommentje:
paran itt felre ertettek|:D nem o "Gyakorolna" hanem en
2015. dec. 23. 02:23
 19/22 A kérdező kommentje:

14 es... lehet hogz az ekezetek hianya zavart meg ennyire de nemtudom mit ertettel felre az en 16 o 17 szovegben...

es szerintem legalabbis akkortol siman viselkedhet valaki felnottkent e elvezheti az ezzel jaro dolgokat (szexualis aktivitas anelkul hogy barki beszolna) hogyha elvise a felnottseg hatulutoit is... ezalatt azt ertem hogy mindketten onallo keresettel rendelkezunk es ha akarnank elszakadhatnank a szuleinktol(persze nem akarunk) . szoval azthiszem a kislany jelzo nem illik ra

2015. dec. 23. 02:28
 20/22 A kérdező kommentje:
es igen 14 es jot tenne az a hasraeses
2015. dec. 23. 02:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!