Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet a baj, miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj, miért nem kíván? Meg lehet ezt menteni valahogy? (kicsit hosszú lesz)

Figyelt kérdés

A barátommal több,mint egy éve vagyunk együtt, elsők voltunk egymásnak. Neki mindig is kicsi volt a libidója,heti kettő bőven elég lenne neki,én viszont igényelném hetente 3-4x a szeretkezést. Több gondunk is van, eleinte nagyon gyorsan elment,mostanában,1-2 hónapja viszont nem tud elmenni bennem,többször lekonyul,nem kívánja,rá is stresszel,hogy csalódást okoz. Sosem kezdeményez, gyakran elutasít, sosem érzem úgy,hogy kívánna, és alig várja hogy velem lehessen. Szeptember óta távkapcsolatban vagyunk, azóta nagyon rossz a helyzet,mert maximum heti egy lenne,de mostanában az sem jön össze,mert lekonyul,ráparázik,mert egy idő után megfelelési kényszere lett. Mostanában elfoglalt,mert sokat tanul, ezt használja kifogásnak,hogy miért csak heti egyszer csináljuk, már azt is beismerte, hogy néha fél belekezdeni,hiába akarja,mert fél,hogy nem fog összejönni. Én úgy érzem,hogy már nem bírom ezt tovább,nem használ semmi,pedig sokat beszélünk őszintén erről. Próbálkoztam már mindennel,ha nem jön össze akkor simogatom,nyugtatgatom,hogy semmi baj,nem vagyok csalódott,próbálkoztam már harisnyatartóval,combfixszel, kiéheztetéssel, és semmi. Egyre rosszabb.Kezdek kicsit tönkremenni,semmi önbizalmam sincs, már-már féltékeny vagyok másokra,amiért nekik ez ilyen könnyen megy, és szomorú vagyok,hogy nekünk miért nem. Egyre félénkebb vagyok,semmit nem merek szinte kipróbálni,mert ha valami nem megy elsőre tökéletesen akkor egyből puha lesz,és vége van mindennek. Sajnos ezért mostanában én sem tudom élvezni az együttlétet,folyton azon görcsölök,hogy mikor fog valami elromlani,ha nem megy el másfél percen belül akkor kiszáradok ott lent,hogy már megint nem élvezi,és mostanában annyira eldurvult a helyzet,hogy néha elzokogom magam, ami csak plusz trauma mindkettőnknek,és csak rosszabb lesz minden.Ez az egész kihat az amúgy tökéletes kapcsolatunkra, egyre többször érzek valamilyen elfojtott dühöt és csalódottságot,és néha elgondolkozok azon,hogy mással mennyivel könnyebb lenne.

19/F,18/L.

2015. dec. 22. 10:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha meleg és nem tudja elfogadni magát akkor az elég nagy baj.
2015. dec. 22. 17:33
 12/12 A kérdező kommentje:
biztos vagyok benne,hogy nem meleg.
2015. dec. 22. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!