Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes várni egy nagy mellű csajra?
Eddig volt 2 kis mellű barátnőm. Nagyon szeretném megtapasztalni, hogy milyen egy nagy mellű lánnyal szexelni.
Szerintetek normális dolog várnom egy nagy mellű csajra és eközben visszautasítanom a kis mellűeket, csak mert most erre vágyom?
Miért vagy ilyen válogatós?
Ne az legyen a fontos, hogy egy nőnek nagy legyen a melle, hanem a szémélyisége!
Ne legyél már ilyen hülye!
Ha a nagy mellű nők izgatnak igazán akkor mindenképp olyan párt keressél.Megéri :)Csak érzed magadban,hogy mi vonz igazán.
Nekem is voltak korábban kis mellű barátnőim.
És a szex is jó volt velük.De az a plusz hiányzott.:)
Egész más élmény.
Ezt neked kell tudnod. Ha találsz olyan nőt, aki csak a szexben benne van és nagy a melle, akkor érdemes. Bár tapasztalataim szerint a legtöbb nagymellű nő kerüli az ilyen férfiakat, mert talál hasonlót eleget, ha akar.
Egyébként nem reménytelen, nekem is volt már ilyen.
Nekem volt mindenféle cicivel dolgom, de soha nem azért volt valaki, mert kicsi, vagy nagy a melle!
Fogadd el a kiscicijóket is, és majd jön nagyobb is!
Engem pedig megszoptathatna, vallami nagymellű lány! :-)
Én bevállalnám! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!