Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan dolgozzam fel? 18/L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel? 18/L

Figyelt kérdés

Facebookon megismertem egy fiút.Tök jól elvoltunk.Úgy beszéltük meg hogy masszírozni fog a wc-ben úgy is tette. De a végén elfáradt. Én ültem a wc- és lehúzta a nadrágját hogy lássam az alsóneműjét.(Nem a péniszét.) Mondta hogy csináljak vele valamit,de én nem nyúltam a péniszéhez,mondtam hogy ez még túl korai. Mondtam neki hogy miért nem csinál semmit velem miért nem ölel vagy csókol meg. Azt mondja mert én nem kezdeményezek. Na de végül végig simított a testemen 2-szer. Meg meg is csókolt én meg megöleltem. De gyorsan abbahagyta a csókolózást hogy nem szeret csókolózni. Én a pólómat felhúztam erre fogdosta a mellem azt mondta jó nagy. De utána kinyitotta az ajtót és mentünk, és el sem köszönt tőlem..... Azt mondta majd ír facebookon hát írt is hogy bocsi nem fogtál, meg most nulla nőnek érzem magam.

Én írtam neki hogy lelkileg összetört stb. Erre azt írta hogy szexel kárpótolna mondtam hogy nem,erre tiltott...Állítása szerint eddig 8 barátnője volt.

De azt is mondta az a baja hogy félénk vagyok mert nem fogtam meg neki stb...

2015. dec. 21. 19:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Komolyan 18 éves vagy?
2015. dec. 21. 20:33
 12/21 anonim ***** válasza:
58%
Azért te sem vagy semmi! Fb-n megismered és azt beszéled meg vele, hogy elsö találkozásotokon közös wc látogatást tesztek. Én meg olyanokat olvastam, hogy a lányoknak gyakran vannak ROMANTIKUS gondolatai. Mit vártál ettöl a találkozástol? De öszintén!!!
2015. dec. 21. 20:34
 13/21 anonim ***** válasza:
Ne már, komolyan vannak ilyen naív, buta lányok? :D Ráadásul 18 évesen? :D Ez tuti kamu.
2015. dec. 21. 20:42
 14/21 A kérdező kommentje:

Miért lenne kamu?

Mivel ő javasolta hogy első randin a program lábmasszás lesz.(Zokni nélkül) És ő nem az én városomban él.Panzió meg drága... És az orvosi rendelőbe a wc-be mentünk be mert ott nincsenek sokan.

2015. dec. 21. 20:52
 15/21 A kérdező kommentje:
Oltásokat nem kérek.
2015. dec. 21. 21:00
 16/21 anonim ***** válasza:
Persze, nincs ilyen buta liba, aki egy nyilvános wc-ben megmasszírozza a másik büdös lábát. :D Meg ki talál ki ilyet első programnak? :D Ez nagyon tré. :D
2015. dec. 21. 21:11
 17/21 anonim ***** válasza:
Ja bocs, ő masszírozta a te lábad elvileg, de a lényeg ugyanaz. :D
2015. dec. 21. 21:12
 18/21 anonim ***** válasza:

Semmi baj kérdező. Tanultál a hibádból. Legközelebb ilyen nem lesz. Ennyi.

Nyugi. :)

2015. dec. 21. 21:18
 19/21 anonim ***** válasza:

Ha ez így tényleg igaz, akkor Te még nagyon gyerek vagy.

Egy tanács a jövőre: az ilyen fiúkat kerüld. A tisztességesebbje rendesen udvarol, elhív randira és nem egy WC-ben masszíroz meg várja, hogy elkapd a farkát. Akivel Neked dolgod volt, egy primitív bunkó; a letiltással Neked tett szívességet.

2015. dec. 21. 22:03
 20/21 anonim ***** válasza:
"Egy vécébe mentünk első randira... rám talált az igaz szerelem! Micsoda randi, ilyen másnak nincs! Nem egy közhelyes mozi, vagy séta, egy nyilvános vécé!" - 2015 legszebb pillanatai
2015. dec. 21. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!