Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek hány éves kortól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány éves kortól ciki ha egy lány szűz?

Figyelt kérdés

2015. dec. 20. 20:15
1 2 3
 21/25 Missi_Key ***** válasza:

hát lehet hogy a lányoknak csak füttyenteni kell, de talán nem véletlen hogy a fiúknak annyit kell küzdeni, ugyanis 90% retaldált pöts aki csak a dugásra hajt....

am sztem is 30 ...

2016. jan. 2. 23:07
 22/25 anonim ***** válasza:
En 19 leszek, szuz vagyok. Szerintem nem ciki.
2016. jan. 2. 23:37
 23/25 anonim ***** válasza:
25 év 4 hónap 12 nap 25 óra és 25 perces kortól
2016. jan. 26. 16:43
 24/25 anonim ***** válasza:

22-24

Az a lány aki ilyen idős korban sem tudta eldönteni hogy lefeküdjön e valakivel annál már vmi gáz van az értékrendjével.

Természetesen ha valakinél nincs jelentkező akkor nem gáz, lehet hogy nem tehet róla hogy nincsenek olyan adottságai amire felfigyel egy valamire való fiú.

2016. jan. 26. 17:10
 25/25 anonim ***** válasza:
Én most leszek 22, és nekem például meg van az oka, hogy miért is nem szexeltem még. Egyrészt önbizalom hiányos vagyok, nem tartom magam jó nőnek, másrészt elég válogatós vagyok (nem feltétlen külső alapján) harmadrészt aki mindezidáig tetszett nekem mint férfi, az vagy nem akart tőlem semmit, és\vagy mindnek volt baràtnője. Utóbbi történt meg velem most is, az elmúlt hetekben.
2016. jan. 26. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!