Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti hogy csinaljatok az elojatekot a lanynak? Milyen "teknikakat" vagy "modszereket" alkalmaztok?
Figyelt kérdés
Reszletesebben irjatok le legyszi es kort is irjatok ;)2015. dec. 20. 14:53
11/18 anonim válasza:
Rámászok a lányra, és nekiállok harapdálni és nyalogatni a füleit, meg a nyakát, meg pár pici puszi a szájra, aztán így megyek egyre lejjebb. Csak az a baj, hogy annyira felizgatom magam is vele, hogy mire elérek a nunijához, ott már nem igazán tudok lassú módban nyalakodni, mert megőrülök, hogy kinyaljam :) Aztán ha behatolok, akkor szeretem közben erősen markolászni a fenekét, meg aktus közben harapni a nyakát, nyalogatni a fülét. Meg szeretem hasra fektetni, és úgy döngetni hátúlról. Az a baj velem, hogy annyira bekattanok, hogy csak az elején tudok finomkodni. Szex után meg az jár a fejemben, hogy emiatt nehogy ne akarjon többet velem lefeküdni, vagy nehogy arra gondoljon, hogy önző vagyok. Úgyhogy spontán is kinyalom amennyiszer elbírja. 24/f
12/18 anonim válasza:
11-esnek:
Én pont a finom kezdést, és szenvedélyesebb folytatást szeretem. Ha azért tudsz figyelni közben a másikra, hogy ő mit szeret, akkor nincs ezzel baj.
22/N
14/18 anonim válasza:
Elkapom a hajánál fogva, mocskos dolgokat súgok a fülébe. Ráparancsolok, hogy tolja le a bugyiját bokáig. Leülök a hajánál fogva rárakom a térdemre. Elkezdem fenekelni felváltva csapok minkét felére és közben néha kis simogatást is kap. Másik kezemmel végig kapaszkodom a hajába. Közben belenyúlok a lábai közé, hogy ellenőrizzem a nedvességét. Azt szétkenem a punciján a popsilyukán és a hátán. Ha már eléggé tocsog megkérdezem, h érzi-e a duzzadó farkam a hasán. Utána miközben válaszol belenyomom a puncinedves kezem a szájába és magam elé térdeltetem. Utána pedig....
15/18 anonim válasza:
ha már ágyba jutottunk:smárolunk,közben a melleit simogatom,aztán a bugyin kerestesztül a punciját, leveszem rolla melltartót,és tovább simogatom a melleit,néha szopom a bibijét.
a bugyija alá nyulók és csak simogatom a punciját.ha már nedvesedik akkor benyulok elősször csak 1ujjal,utána 2,és végül3ujjal.
abbahagyom a smárolást,és lefeleé haladok közben puszilgatom a melleit hasiját,punciját amit utána kinyalok.
30/f
16/18 anonim válasza:
Teljesen beindultam a leírástól :3
17/18 anonim válasza:
Írjak egy konkrét kisregényt lányok? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!